Sorin Ovidiu Balan, noi dezvaluri despre criminalul de la Caracal: ”Nu era seful retelei. Era la baza ei”

Publicat: 07 Aug. 2019, 12:46 Ciao.ro
Sorin Ovidiu Balan, noi dezvaluri despre criminalul de la Caracal: ”Nu era seful retelei. Era la baza ei”

Sorin Ovidiu Balan este de parere ca Dinca nu era la varful unei retele de carne vie, ci era chiar la baza ei, iar el era cel care lua fetele de pe strada.

 

„Ancheta trebuie sa se desfasoare in trei directii facute de catre trei achetatori specializati. Una este despre activitatea criminala a nemernicului astuia, pentru ca eu sunt convins ca este un criminal in serie si asta trebuie cercetat de un procuror criminalist si de la oameni de la Omoruri care sa nu aiba treaba cu restul.

Ni s-a livrat intai o poveste cu lupul singuratic, criminal dus cu capul, de opt ori internat, cu asta sa inchida dosarul, totul, sa traga de timp. Acum s-a livrat o alta poveste, sau se straduiesc sa livreze o poveste cand presa a descoperit ca exista retele de trafic de carne vie, sa ne spuna ca totusi asta da, era intr-o retea ,dar era la varf, era seful retelei.

Nu era niciun seful retelei, era la baza. Era la baza si anume la baza aia dura care le lua de par pe strada. Nu vedeti ca are masina pregatita cu geamurile fumurii in spate? Fetele au fost atacate, in spate. Avea camera amenajata. Eu as demola casa aia, metru cu metru. Casa aia si-a construit-o singur”, a spus jurnalistul Sorin Ovidiu Balan la Antena3.

Publicat: 07 Aug. 2019, 12:46 Ciao.ro
Pe aceeași temă