FOTO! Ozana Barabancea a pozat in costum de baie dupa ce a slabit 60 de kilograme! „Mananc de trei ori pe zi din 5 in 5 ore!”

Publicat: 08 Aug. 2019, 10:10 Vedete

A slabit enorm iar acum a inceput sa fie mult mai curajoasa cu tinutele ei si cu ce fotografii isi face. Pozeaza deja in bomba sexy.

Ozana Barabancea a pozat in costum de baie dupa ce a slabit 60 kg! Ozana Barabancea este exemplul viu ca operatia de micsorare de stomac iti poate schimba viata si cu siguranta te transforma intr-un alt om.

Dupa ce in apogeul greutatii ei cantarea nici mai mult nici mai putin de 128 de kilograme, la fix 2 ani de la interventie Ozana s-a topit si mai are doar 68 de kilograme. La cei 50 de ani ai sai Ozana a incercat mai multe diete si regimuri de slabit insa niciunul nu a dat rezultatele pe care si le-a dorit. Atunci cand a luat decizia sa isi faca operatia nu se astepta ca rezultatele sa fie atat de spectaculoase intr-un timp atat de scurt. In iunie 2017 si-a taiat stomacul iar de atunci a slabit 60 de kilograme. A ajuns sa cantareasca 68 de kilograme iar acu se confrunta cu alte „probleme”. Vrea ca pielea ei sa fie mai ferma, muschii mai bine definiti, iar pentru asta s-a apucat sa faca sala.

Vedeta a menţionat că încă nu s-a obişnuit cu noua siluetă şi că e surprinsă de fiecare dată când se priveşte în oglindă: ”Mănânc de trei ori pe zi, din cinci în cinci ore. Important este să nu beau nimic în timpul mesei, să beau cu jumătate de oră ori înainte, ori după masă», a declarat ea, pentru Click.

Ozana Barabancea a pozat in costum de baie dupa ce a slabit 60 kg!

Acum de cand a slabit Ozana Barabancea a devenit mult mai indrazneata si in ceea ce priveste tinutele si pozele pe care le posteaza pe Instagram. Poarta rochii mult mai scurte si bineinteles foarte mulate iar asta ii da o incredere mult mai mare in ea, ceea ce o face sa vorbeasca deschis despre procesul ei de transformare. Din cate se pare ea nu vrea sa se opreasca aici si isi doreste sa continue sa se tonifice dupa ce a pierdut aproape jumatate din intreaga ei masa corporala.

Publicat: 08 Aug. 2019, 10:10 Vedete
Pe aceeași temă