S-a dus la politie si a anuntat ca a fost sechestrata de iubit ei! Ce a urmat este incredibil

Publicat: 08 Aug. 2019, 10:19 News 2
S-a dus la politie si a anuntat ca a fost sechestrata de iubit ei! Ce a urmat este incredibil

Poveste de dragoste cu final neasteptat in Arges. O tanara s-a razbunat pe iubit dupa ce acesta o anuntase ca vrea sa se desparta. Fata a pus la cale un plan pe care i l-au dejucat oamenii legii.

Fata a fost sechestrata. S-a răzbunat pe iubit după o ceartă! O tânără în vârstă de 24 de ani, din comuna Băbana, s-a dus marţi seară la Poliţiei Municipiului Piteşti. Afişând un aer de om disperat, tânăra le-a povestit oamenilor legii că a fost sechestrată de iubit în locuinţa acestuia din comuna Bascov.

Fata a fost sechestrata. S-a dus la politie si a anuntat ca a fost sechestrata de iubit ei! Ce a urmat este incredibil

fata sechestrata

Fata a relatat cum a fost lipsită de libertate de tânărul în care a avut încredere oarbă. Ea a precizat că a reuşit să fugă într-un moment în care individul o scăpase de sub supraveghere.

Poliţiştii au demarat cercetări, la finalul cărora s-a aflat adevărul halucinant. Tânăra inventase întreaga poveste ca să se răzbune pe partener, scrie realitatea. 

Cei doi s-au văzut marţi, atunci când iubitul a anunţat-o că doreşte să o părăsească. Tânăra l-a rugat să nu întrerupă relaţia şi văzând că nu îl poate convinge s-a gândit să îi dea o lecţie, inventând întreaga poveste. A fost amendată cu 100 de lei pentru pentru inducerea în eroare a organelor judiciare.

Publicat: 08 Aug. 2019, 10:19 News 2
Pe aceeași temă