Ce studii are Andreea Mantea. Cum și-a început frumoasa brunetă cariera în lumea showbiz-ului

Publicat: 23 Feb. 2021, 12:43 Vedete

Andreea Mantea este una dintre cele mai iubite și apreciate prezentatoare de televiziune din România. Publicul o îndrăgește pentru că este o fire naturală și sinceră, face emisiuni pe gustul tuturor, zâmbește mereu și are un băiețel fantastic. 

Însă, până la succesul de azi, Andreea Mantea a urcat pas cu pas în carieră. Vedeta Kanal D și-a început cariera în televiziune, ca multe alte staruri, în calitate de asistentă a matinalilor de la Antena 1, Dani Oțil și Răzvan Simion. În urma relației cu Ștefan Stan, popularitatea brunetei a crescut și a devenit în scurt timp prezentatoare pentru cele mai de succes show-uri.

Înainte de a ajunge pe sticlă, Andreea Mantea a participat la concursul Miss Playboy și a fost desemnată cea mai sexy fată de la pagina 5 din ziarul Libertatea, un top foarte popular la vremea aceea.

Ce studii are Andreea Mantea

Andreea Mantea s-a născut în București, pe data de 20 septembrie 1986. A terminat liceul Sfântul Pantelimon. La BAC a luat nota 7.40.  Cea mai mică notă a fost chiar la limba română, proba orală, 5.50. La scris, Andreea a stat mult mai bine, cu 8.30. Cea mai mare notă obținută de ea a fost 9.60 la educație fizică. La limba englează a luat 8, la sociologie, 5.70, iar la geografie, 7.85, scrie Cancan.

Andreea Mantea  a absolvit Facultatea de Relații Economice Interne și Internaționale.

Cariera Andreei Mantea, de la picoliță la vedetă de televiziune

Primul loc de muncă al Andreei Mantea a fost cel de picoliță, la sfârșitul clasei a noua. „După ce am prins câteva joburi și mi-am dat seama că în felul acesta câștigam în câteva zile cât într-o lună întreagă de servit la masă. Mi-am zis că asta vreau să fac. Tocmai începea anul școlar, așa că am renunțat la postul de la restaurant și-am rămas numai cu slujba de model”, mărturisea Andreea în urmă cu câţiva ani.

„După ce am intrat pe făgaşul castingurilor, am descoperit o lume nouă, fascinantă. Cunoşteam oameni interesanţi, de la care, când am început să apar în reclame şi videoclipuri, am prins ce şi cum înseamnă să fii regizor. Când a fost vorba să dau la facultate, am vrut să-mi depun dosarul la UNATC, la actorie. Numai că tata nici n-a vrut s-audă de aşa ceva. Mi-a zis că nu vrea să „crească” o muritoare de foame. Ne-am certat îndelung pe tema asta şi, într-un final, ca să-i fac pe plac, am dat la Relaţii Financiar Bancare Interne şi Internaţionale”, spunea Andreea Mantea.

Revista Playboy – drumul spre ”un război surd”

Din păcate, tatăl Andreei Mantea a fost foarte afectat de decizia ei de a poza în celebra revista Playboy.

„La vremea aceea, abia dacă aveam 19 ani. Încă nu deschisesem ochii, nu ştiam cât de obtuză şi de rea poate să fie lumea. Nu ştiam că percepţia cu care te alegi ulterior este: „Ai pozat în Playboy, eşti o târfă”. Eu am fost aleasă dintre 500 de fete şi m-am simţit foarte flatată. Îmi pare rău că de atunci, dintr-o prostie a tinereţii, m-am căptuşit cu un război surd, pe care-l duc zi de zi. Pentru că zi de zi trebuie să mă lupt să demonstrez că nu sunt o femeie uşoară. Ci o femeie tânără, dornică să înveţe, dornică să-şi croiască un drum solid în viaţă, prin forţe proprii”, scrie VIVA!

Sursa foto: Arhiva Ciao

Publicat: 23 Feb. 2021, 12:43 Vedete
Pe aceeași temă