Andreea Mantea vrea să devină mamă anul viitor? “Eu cred că toate lucrurile se întâmplă cu un scop în viață”

Publicat: 18 Dec. 2020, 08:39 Vedete

Andreea Mantea este, cu adevărat, una dintre cele mai iubite și apreciate prezentatoare de televiziune din România. Are perfomanțe uriașe, iar publicul o îndrăgește pentru că este o fire naturală și sinceră. Dar oare are în plan prezentatoarea TV de la Kanal D să își mărească familia la anul?

Multe persoane s-au gândit dacă Andreea Mantea este pe cale să își mărească familia cu iubitul misterios. Băiețelul ei și al lui Cristi Mitrea, David, are vârstă de 5 anișori. Sărbătorile de iarnă le va petrece alături de fiul ei, iubitul misterios, mamă și persoanele foarte apropiate ei.

“Cred că sărbatorile de iarnă, mai ales Crăciunul este despre, cu și în familie. Ca tot romanul, vom găti acasă preparate tradițional românești, de la sarmale, nelipsita salată boeuf și până la celebrii cozonaci, vom împodobi bradul, ne vom bucura de timp în familie. (…) Sunt o pofticioasă, mănânc câte puțin din orice, așa că îmi va fi destul de greu să mă decid ce vom pregati; că nici nu vom face excese, asta este clar, dar masa românului așa stă bine, cu câte puțin din fiecare, să fie masa bogată de Crăciun și noi, cei ai casei, cu sufletul mare”, a declarat Andreea Mantea pentru kanald.ro.

Andreea Mantea își mai dorește un copil?

Frumoasa prezentatoare TV nu a negat atunci când a fost întrebată dacă își mai dorește sau nu un copil, mărturisind că lasă totul în voia lui Dumnezeu. Tot ce se întâmplă în jurul oamenilor, se întâmplă cu un scop.

“Eu cred că toate lucrurile se întâmplă cu un scop în viață, iar Dumnezeu le rânduiește cum știe EL mai bine. Sunt o femeie împlinită, din toate punctele de vedere. Ce pot să îi cer mai mult Lui Dumnezeu? Ar trebui să ne bucurăm de ceea ce avem, să fim recunoscători că suntem sănătoși, că îi avem pe cei dragi lângă noi, să nu ne mai axăm atât de intens pe lucrurile materiale, ci pe cele care contează și care ne fac fericiți. Anul acesta a fost unul atipic, pandemia ne-a dat viața peste cap, dar, în același timp, și o lectie foarte importantă din care cu toții trebuie să învățăm că să nu lăsăm pe mâine ce putem face azi”, a mai mărturisit prezentatoarea.

Sursă foto: capturi video Youtube

Publicat: 18 Dec. 2020, 08:39 Vedete
Pe aceeași temă