Ritualul secret al Andreei Mantea! „Arată-mi, Doamne, pe sortitul vieții mele!”

Publicat: 01 Dec. 2020, 14:31 Vedete

Cu ocazia zilei de Sfântul Andrei, frumoasa prezentatoare TV și-a serbat ziua de nume alături de cei dragi. Iar, mai mult decât atât, Andreea Mantea chiar pare să fie și una dintre vedetele care se țin de tradiții!

Andreea Mantea a sărbătorit Sfântul Andrei alături de mama ei și de fiu, David. Telespectatorii emisiunii ”Trăiri alături de Andreea Mantea” s-au putut bucura seara trecută de o apariție spectaculoasă a vedetei, alături de cei dragi ei. Cum asemenea zi nu e lipsită nici de superstiții sau tradiții, Andreea Mantea a luat aminte și a urmat sfatul Elenei Merișoreanu, un ritual menit să îi arate bărbatul potrivit în viața ei.

Așa cum cere și tradiția, cu o noapte înainte de Sf. Andrei se pune sub pernă un fir de busuioc sfințit pentru a-ți visa sortitul. Dar, de asemenea, există și alte ritualuri pe care le poți face, lucru pe care Elena Merișoreanu i l-a recomandat și Andreei Mantea: vedeta a stat între două oglinzi, pe scaun, îmbrăcată într-o rochie albă și a rostit câteva cuvinte.

”Arată-mi, Doamne, pe sortitul vieții mele!”, a spus Andreea Mantea.

De ce a renunțat Andreea Mantea la filmările emisiunii din Turcia

Motivul principal a fost copilul: Andreea Mantea a mărturisit că nu-și dorește ca micuțul David să crească departe de familie, de cei dragi, chiar dacă a reușit să se acomodeze pentru o perioadă în Turcia.

”Mi-am dorit ca David să nu crească departe de familie, să se bucure de perioada copilăriei, alături de bunici, de prietenii lui din România. Eu mi-am dorit foarte mult acest reality-show, «Trăiri alături de Andreea Mantea», nu a fost nevoie să fiu convinsă de acest lucru și iată că, la câteva ediții difuzate, emisiunea este primită foarte bine de public.

După un an și opt luni, timp în care am prezentat reality-show-ul “Puterea dragostei”, am simțit nevoia că trebuie să fac și altceva. Și aceea a fost o perioadă foarte frumoasă pentru mine, am trăit alături de concurenții emisiunii cele mai frumoase și intense clipe, am fost martorul celor mai frumoase și extraordinare povești de dragoste”, a spus ea, pentru Playtech.

Sursă foto: capturi video youtube

Publicat: 01 Dec. 2020, 14:31 Vedete
Pe aceeași temă