Ce nu știai despre Andreea Mantea! Care a fost primul job al vedetei

Publicat: 15 Nov. 2020, 17:14 Vedete

Andreea Mantea este, cu adevărat, o figură foarte simpatică în televiziunea din România. A reușit cu ușurință să ajungă la inimile oamenilor prin atitudinea sinceră și prietenoasă, dar și prin profesionalismul de care a dat întotdeauna dovadă în fața telespectatorilor.

Bruneta de la Kanal D, care a jucat și joacă un rol important în televiziunea din România, a avut, totuși, cu totul un alt job înainte să intre pe meleagurile media. Născută în București, Andreea Mantea a absolvit liceul Sfântul Pantelimon. Examenul maturității l-a luat cu 7.40. A fost la un pas să pice proba orală la limba și literatura română, luând nota 5.5. La scris, prezentatoare a stat mult mai bine și a luat 8.30. Au urmat apoi 9.60 la educație fizică, 8 la limba engleză, la sociologie, 5.70, iar la geografie, 7.85, arată Cancan.

Inițial, Andreea Mantea a apărut în rubrica ”fata de la pagina 5”, a câștigat Miss Playboy după ce a pozat goală. Dar, cum și-a dorit să aibă și studii superioare, frumoasa bedetă a făcut Facultatea de Relații Economice Interne și Internaționale.

La vârsta de 15 ani, Andreea Mantea a lucrat ca picoliță: „După ce am prins câteva joburi și mi-am dat seama că în felul acesta câștigam în câteva zile cât într-o lună întreagă de servit la masă, mi-am zis ca asta vreau să fac. Tocmai începea anul școlar, așa că am renunțat la postul de la restaurant și-am rămas numai cu slujba de model”.

Ce spune Andreea Mantea despre mama ei

Andreea Mantea a făcut mărturisiri emoționante în legătură cu relația pe care o are cu mama sa. De puține ori a fost întâlnită pe micile ecrane cea care i-a dat viață, iar prezentatoarea Tv întotdeaua a avut cuvinte de laudă pentru aceasta.

“A fost dificil pentru ea, la început, în față camerelor de luat vederi. În copilărie și adolescență, mama a fost mâna de fier, a folosit și coadă de matură, și papucul, atunci când o supărăm. Dar a fost și blanda, și caldă. A știut exact ce să ne învețe și cum să îndrume. La fel ca mine, și ea este extrem de sensibilă, dar și foarte puternică, în același timp; știe să se impună atunci când este cazul. Mă susține, este alături de mine, a suferit alături de mine, mă încurajează atunci când am nevoie. Este o mamă model”, a spus Andreea Mantea, arată Click.

Sursă foto: captură video

Publicat: 15 Nov. 2020, 17:14 Vedete
Pe aceeași temă