De ce a renunțat Andreea Mantea la filmările emisiunii din Turcia! ”După un an și opt luni…”

Publicat: 27 Nov. 2020, 13:12 Vedete

Andreea Mantea este, cu adevărat, una dintre cele mai simpatice prezentatoare TV din România. Cât timp a fost la cârma emisiunii ”Puterea Dragostei” de la Kanal D, bruneta a reușit o performanță incredibilă din punct de vedere al audienței. Însă, a renunțat să mai ia parte și la cel de-al treilea sezon al emisiunii.

Cel de-al treilea sezon al emisiunii-fenomen de la Kanal D este prezentat de Cristian Mihaela Dorobanțu, fostă concurentă la ”Bravo, ai stil!”, emisiune la același post de televiziune. Andreea Mantea a renunțat să mai continue filmările pentru cel de-al treilea sezon din casa iubirii, iar vestea nu i-a îmbucurat deloc pe telespectatori. După ce și-a anunțat plecarea de la ”Puterea Dragostei” și acceptarea unui proiect nou la același post TV, ”Trăiri alături de Andreea Mantea”, un reality în care își prezintă viața de zi cu zi, cu bune și cu rele, vedeta a mărturisit și care a fost motivul principal pentru care nu a mai dorit să stea în Turcia.

De ce a renunțat Andreea Mantea la filmările emisiunii din Turcia

Motivul principal a fost copilul: Andreea Mantea a mărturisit că nu-și dorește ca micuțul David să crească departe de familie, de cei dragi, chiar dacă a reușit să se acomodeze pentru o perioadă în Turcia.

”Mi-am dorit ca David să nu crească departe de familie, să se bucure de perioada copilăriei, alături de bunici, de prietenii lui din România. Eu mi-am dorit foarte mult acest reality-show, «Trăiri alături de Andreea Mantea», nu a fost nevoie să fiu convinsă de acest lucru și iată că, la câteva ediții difuzate, emisiunea este primită foarte bine de public.

După un an și opt luni, timp în care am prezentat reality-show-ul “Puterea dragostei”, am simțit nevoia că trebuie să fac și altceva. Și aceea a fost o perioadă foarte frumoasă pentru mine, am trăit alături de concurenții emisiunii cele mai frumoase și intense clipe, am fost martorul celor mai frumoase și extraordinare povești de dragoste”, a spus ea, pentru Playtech.

sursă foto: capturi video

Publicat: 27 Nov. 2020, 13:12 Vedete
Pe aceeași temă