Andreea Mantea, supărată foc! Ce i s-a întâmplat prezentatoarei TV

Publicat: 19 Nov. 2020, 10:21 Vedete

Frumoasa prezentatoare tv Andreea Mantea este supărată foc pe o persoană, iar bruneta a simțit nevoia să reacționeze instantaneu.

Ușor impulsivă, dar întotdeauna cu intenții bune, frumoasa Andreea Mantea s-a enervat, după ce persoana care are grijă de treburile casnice nu și-ar fi ”îndeplinit misiunea”. Bruneta, care apare la ”Trăiri alături de Andreea Mantea”, emisiune de pe Kanal D, își expune o mare parte din viața personală, fapt ce atrage simpatia oamenilor, dar care poate nu se așteaptă să o vadă pe vedetă atât de supărată! Andreea Mantea s-a supărat pe Mihaela și i-a reproșat că nu și-ar face treaba așa cum trebuie. Totul a pornit în urma faptului că nu ar mai fi dezghețat frigiderul de câteva luni.

Andreea Mantea a scos ”scântei”! „Vreau să știu și eu în ce casă și în ce frigider de om normal se mai întâmplă așa ceva?”

Îndreptată cu privirea către frigider, Andreea Mantea a spus, cu o ușoară ironie: „Mihaela, de ce nu o ajuți? Ce faci aici? Hiiiii, Doamneeee! Mamăăăă, ăsta e ghețarul din Titanic. David, hai să ne dăm pe gheață!”, arată Cancan.

Andreea Mantea s-a înfuriat atunci și a continuat: „Vreau să știu și eu în ce casă și în ce frigider de om normal se mai întâmplă așa ceva? Ai grijă de bucătărie într-un stil fantastic. La vrăjeală, Dia. Se vede, Mihaela, ce grijă ai de casa asta! Se vedeeeee ce grijă ai avut de casă, în lipsa mea”.

„Mihaela mă ajută cu treburile casei, de foarte mulți ani. Mă ajuta, până a apărut Dia. Dia m-a ajutat cu David, dar de când a crescut David, mă ajută și cu treburile casei.

Leneșelor, mai sunteți și două, degeaba. Mă lăsați și pe mine să fac treabă? Nu e job-ul ei? Pentru ce o plătesc?”, a mai spus Andreea Mantea.

Sursă foto: captură video Youtube

Publicat: 19 Nov. 2020, 10:21 Vedete
Pe aceeași temă