Rita Ora si-a aratat tot la plaja! Slipul si sutienul au lasat tot la vedere

Publicat: 08 Aug. 2019, 15:31 Vedete

Rita Ora pare ca nu tine cont ca este foarte celebra si ca are paparazzi pe urmele ei atunci cand face plaja.

Rita Ora la plaja. Rita Ora este una dintre cele mai cunoscute vedete din Marea Britanie si are mereu fotografii pe urmele ei. Cu toate acestea nu se sfieste sa isi arate trupul la plaja.

Zilele trecute, ea s-a relaxat in Ibiza, dar costumul de baie ales parea ca a fost cumparat de la raionul de copii, nu de la cel pentru adulti.

Asa se face ca in imaginile pe care ea le-a postat pe retelele de socializare, dar si in fotografiile realizate de paparazzi se poate observa ca Rita Ora si-a luat slipul si sutienul prea mici.

Rita Ora la plaja. Cine este Rita Ora

Rita Ora si-a aratat tot la plaja!

Rita Ora (n. 26 noiembrie 1990, Pristina) este o cântăreață, compozitoare și actriță britanică de origine kosovară. Albumul său de debut, „Ora” (2012). A debutat pe poziția #1 în Marea Britanie, și conține single-urile number-one „R.I.P.” și „How We Do (Party)”.

După ce a mai ajuns încă o dată pe poziția #1 în topuri cu piesa „Hot Right Now” în colaborare cu DJ Fresh, Ora a devenit artistul cu cele mai multe single-uri de poziția #1 în UK Singles Chart în 2012. În 2013 ea a fost nominalizată de trei ori la BRIT Awards.

Publicat: 08 Aug. 2019, 15:31 Vedete
Pe aceeași temă