Un barbat de 51 de ani, complet dezbracat, s-a batut cu politistii in mijlocul orasului! A fugit de la psihiatrie din Ramnicu Valcea! VIDEO

Publicat: 06 May. 2019, 13:24 Life

Scene rupte dintr-un film absurd s-au petrecut zilele trecute in Ramnicu Valcea dupa ce un barbat a scapat de la Psihiatrie.

Un barbat de 51 de ani, complet dezbracat, s-a batut cu politistii! Barbatul de 51 de ani a avut o altercatie cu 2 agentie de politie chiar in mijlocul strazii. Cand au vrut sa-l abordeze el l-a lovit cu pumnul pe unul dintre politisti.

Exhibitionistul din imagini era pacient al sectiei de Psihiatrie a Spitalului Judetean si a fost retinut dupa ce inca 2 martori au intervenit pentru a-l imobiliza. Mai multi trecatori au sunat la 112 sa reclame faptul ca un barbat merge gol pusca prin mijlocul orasului pe strada Calea lui Traian.

Un barbat dezbracat s-a batut cu politistii VIDEO

Dupa ce politia a ajuns la fata locului si l-a somnat de mai multe ori sa paraseasca strada barbatul a devenit imediat violent iar agentii au fost nevoiti sa-l imobilizeze.

″În momentul în care poliţiştii au încercat să-l conducă în afara părţii carosabile, acesta a încercat să lovească un poliţist, moment în care s-a procedat la încătuşarea acestuia, el fiind condus la sediul Poliţiei municipiului Râmnicu Vâlcea. Bărbatul nu a fost cooperant şi iniţial nu s-a putut stabili identitatea acestuia. În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că este vorba de un bărbat de 51 de ani din comuna Vaideeni care a fugit în cursul zilei de astăzi (duminică, n.r.) din Spitalul nr. 2 de psihiatrie din Râmnicu Vâlcea, unde era internat”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea, Cătălin Udrea.

Intr-un final a fost nevoie de 5 barbati, dintre care 2 politisti ca sa-l imobilizeze pe barbatul care a inceput sa tipe atunci cand a fost abordat de oamenii legii. Politistii l-au transportat pe barbat inapoi la sectie de Psihiatrie a spitalului.

Publicat: 06 May. 2019, 13:24 Life
Pe aceeași temă