O mama si-a gasit fetita acoperita cu 25 de muscaturi. Micuta are doar un an si trei luni

Publicat: 06 May. 2019, 11:44 Parenting

Mama este terifiata dupa ce si-a gasit fetita de 15 luni avand corpul plin de muscaturi mari si rosii.

O mamica si-a gasit fetita acoperita cu 25 de muscaturi. Alice Bryant a fost lasat in lacrimi atunci cand si-a luat fetita de la cresa si i-a gasit 25 de muscaturi pe spate.

Mama a postat pozele pe pagina de Facebook cu micuta Rosalynn, explicand ca asta s-a intamplat la 15 zile de cand fetita ei a fost dusa la cresa Creative Beginnings Daycare din Tucson.

O mama si-a gasit fetita acoperita cu 25 de muscaturi

O mama si-a gasit fetita acoperita cu 25 de muscaturi

Alice a facut o plangere la politie pentru neglijenta si a alertat Departamentul de Sanatate, care se ocupa cu acreditarile pentru crese, insa a spus ca dupa 2 luni, incidentul inca se afla sub investigatie.

„Departamentul de sanatate nu mi-a adresat niciun cuvant pentru a mi se da update-uri, si am semnat pentru nnotificarea victimei. Toate aceste muscaturi le-a capatat intr-o singura zi. Va rog, distribuiti!” a spus aceasta, potrivit The Sun.

Potrivit Live5News, Departamentul de Politie din Tucson a spus ca initial ofiterii au facut un raport iar Crime Scene Unit a facut poze pe data de 26 februarie, in ziua in care s-a petrecut incidentul.

Aceasta a spus pentru Live5News: „La inceput ma intrebam daca sunt intradevar semnele unor muscaturi, iar apoi, creierul meu s-a oprit din a gandi si am inceput sa plang”.

Publicat: 06 May. 2019, 11:44 Parenting
Pe aceeași temă