Mihai Margineanu este pilot de avion comercial! Betivul „Ardiles” din Las Fierbinti si-a cumparat avion: „Castig mai multi bani decat un comandant de Boeing 747!”

Publicat: 06 mai 2019, 09:34 Autor: D. C. Vedete

In serial pare un hot fara scrupule, dar in realitate se pare ca a economisit suficient de multi bani incat sa-si permita un avion de mici dimensiuni.

Margineanu este pilot comercial! „Ardiles” din Las Fierbinti are avion! Cantaretul si actorul Mihai Margineanu a fost invitat la o emisiune la Digi 24 unde a dezvaluit un lucru mai putin cunoscut despre el: este pilot comercial si are un avion.

„Ardiles” din Las Fierbinti a vorbit despre modul in care a ajuns sa fie pilot comercial si cat de mult il costa sa aiba propriul lui avion. Prietenii au mare incredere in el si in calitatile lui de pilot astfel incat printre pasageri s-a numarat si Mihai Bobonete, colegul lui de serial. Principalul motiv pentru care Margieanu a ales sa aiba un avion si sa zboare cu el destul de des, este de a economisi timp.

Margineanu este pilot comercial!

Merge la concerte in tara cu propriul avion si spune ca nu e mult mai scump de intretinut decat o masina si asta e metoda lui de a „fura timp”. Actorul se lauda ca acum are peste 600 de ore de zbor si ca desi i-a fost greu sa invete ca sa-si ia toate licentele de pilot, satisfactiile sunt foarte mari.

„Sunt pilot comercial. În meseria de pilot de avion sunt mai multe categorii. . Eu nu pot să îmi permit să fac transport de pasageri din lipsă de timp și din faptul că în momentul actual, luând-o mercantil, câștig mai mulți bani decât un comandant de Boeing 747 de la Emirates, să zicem.

Am zburat, am și un avion pe care mi l-am cumpărat din banii mei proprii și personali. Este un avion cu patru locuri, un Cessna 172 November, cu care eu mă duc la concerte, pentru țara noastră e mică, dar neavând autostrăzi se transformă într-o țară mare.” a povestit Mihai Margineanu despre pasiunea sa mai putin cunoscuta.

Cum de totusi si-a permis acest lux, explica tot el: „Este o hoție de timp, fur un pic din timp. A avea un avion cred unii că este un lux. Nu este un lux, este mai ieștin decât o mașină cu un far mai ciudat, se întreține mai ieftin decât o mașină nu neapărat scumpă, și îți dă satisfacțiile pe care nu ți le dă nicio mașină, sau nicio șampanie desfăcută într-un club de fițe.”

„Nu sunt singurul artist care merge la concert cu avionul, că eu am mai dus și pe alții, la concertele lor. Erau grăbiți… A trebuit să-i ajut să ajungă. L-am dus pe Gavril Pătru, l-am dus pe Mihai Bobonete la spectacole.” a mai povestit el despre pasagerii de lux pe care i-a avut.

„Ca să te faci pilot… E foarte multă carte de învățat. Este foarte frumos în schimb. Orice înveți acolo este atât de nou și atât de frumos, încât nu mai este chiar munca aia pe care o depui ca să treci niște examene. Acum am peste 600 de ore de zbor. Cam 650. Este foarte mult în aviația mică.

Trebuie să subliniez că nu există aviație mare fără aviație mică. Totul începe de la aviația mică. Orele de zbor la „linie” sunt ușor de făcut pentru că faci un maximum de 900 de ore pe an. Eu nu pot să fac 900 de ore pe an, că ar însemna să stau numai în avion.” a mai adaugat Margineanu la Digi 24.

Publicat: 06 mai 2019, 09:34 Autor: D. C. Vedete
Pe aceeași temă