DJ-ul Australian Adam Sky a sangerat pana la moarte dupa ce a intrat intr-o usa de sticla

Publicat: 06 May. 2019, 09:57 Vedete

Vedeta incerca sa ajute o femeie dezbracata care a cazut in piscina adanca de 4 metri in resortul de lux din Bali.

DJ-ul Australian Adam Sky a sangerat pana la moarte. Cunoscutul DJ din Melbourne a murit in Bali in timp ce incercat sa-si ajute colega ranita.

Adam Neat, 42 de ani, cunoscut in principiu ca Adam Sky, a murit in resortul din Kuta weekendul trecut. S-a inteles ca DJ-ul a sarit in ajutorul colegei sale, Zoia Lukiantceva, care si-a rupt piciorul atunci cand a cazut in piscina adanca de 4 metri, in timp ce era dezbracata la Resortul Hillstone Villas.

DJ-ul Australian Adam Sky a sangerat pana la moarte

DJ-ul Australian Adam Sky a sangerat pana la moarte

Acesta a trecut printr-o usa de sticla, reusind sa-si taie o artera majora in timp c se grabea sa ajutea iar corpul lui a fost gasit in piscina plina de sange, au spus cei de la Nine News.

Politistii au spus ca acesta a consumat bauturi alcoolice. Tragica veste a fost confirmata fanilor vedetei: „Cu mare regret confirmam ca Adam Neat a fost implicat intr-un fatal accident in timp ce incerca sa-si ajute o colega care a suferit multiple fracturi in Bali pe 4 mai” gasim scris pe pagina oficiala de Facebook a DJ-ului.

„Rudele si prietenii lui Adam se indreapta catre Bali pentru a face toate aranjamentele de inmormantare. Va rugam sa respectati intimitatea familiei in acest moment” potrivit Daily Mail.

Publicat: 06 May. 2019, 09:57 Vedete
Pe aceeași temă