Emilia Clarke, jenata de scenele intime din Game of Thrones: „Fratele meu e cameraman” :)) VIDEO

Publicat: 03 mai 2019, 16:04 Autor: madalina m. Vedete

"Mama dragonilor" a marturisit un adevar incomod despre scenele intime pe care le-a avut de filmat, in celebrul serial.

Emilia Clarke este cat se poata de jenata de scenele intime din „Game of Thrones”. Actrita a marturisit, odata cu lansarea ultimului sezon, un adevar nestiut pana acum. S-ar parea ca fratele acesteia era de fata cand se desfasurau respectivele momente.

Nu doar atat, pentru ca ruda vedetei din Anglia este de meserie cameraman. Pana in prezent, actrita a trebuit sa filmeze cateva scene foarte explicite, cu diferite personaje masculine. Unul dintre acestea fiind interpretate si de actorul Jason Momoa.

Emilia Clarke despre scenele intime din Game of Thrones

Emilia Clarke, jenata de scenele intime din Game of Thrones

De asemenea, in cel mai nou sezon „Game of Thrones”, Emilia Clarke, care o interpreteaza pe Daenerys Targaryen, poate fi vazuta in momente intime cu un alt personaj, Jon Snow, jucat de Kit Harington.

Cei care au urmarit serialul au putut sa o vada pe aceasta si fara haine, si nu doar o singura data! Totusi, pentru Emilia Clarke, toate aceste situatii au fost mai mult decat stanjenitoare. Asta deoarece fratele ei a putut sa asiste, in acele clipe, fiind cameraman al show-ului.

Acest adevar necunoscut fanilor a iesit la iveala, cu cateva zile in urma. Actrita a fost invitata in cadrul emisiunii TV moderata de comediantul Jimmy Kimmel. Fiind intrebata despre celebrul show, Emilia Clarke a recunoscut totul pe loc. Pentru ea, mai ales scenele de sex alaturi de Kit Harington au fost cele mai stanjenitoare.

Chit ca n-a vazut propriu-zis cum se desfasurau lucrurile, vedeta si-a facut griji de modul in care ar putea sa reactioneze fratele ei, fiind in echipa de cameramani ai serialului. „Fratele meu e cameraman si a fost foarte dificil sa filmez acele scene. In unele zile imi spunea «Oh, o sa ies din platou», iar eu ii raspundeam ca «Nu, e ok, poti sa stai acum»”, a marturisit vedeta. Emilia Clarke a sugerat chiar ca a avut o intelegere tacita, in acest sens, cu fratele sau.

(sursa: dailymail.co.uk)

Publicat: 03 mai 2019, 16:04 Autor: madalina m. Vedete
Pe aceeași temă