Sarutul din Game of Thrones. Ce spune Kit Harington despre scena amoroasa cu Emilia Clarke. A starnit furori!

Publicat: 17 apr. 2019, 16:56 Autor: madalina m. Vedete

Fanii celebrului serial au avut parte de o mare surpriza, odata cu debutul ultimul sezon al Game of Thrones.

Asta deoarece si-au putut vedea personajele preferate intr-o ipostaza cu totul noua. Sarutul din Game of Thrones a venit, insa, la pachet si cu o serie de explicatii. Kit Harington, cel care il interpreteaza pe Jon Snow, a tinut sa faca anumite marturisiri.

Totul mai ales pentru ca in momentul de fata este un barbat insurat! In primul episod din sezonul cu numarul 8, cei doi s-au sarutat pasional, cat erau priviti de dragonii condusi de Daenerys Targaryen. Scena pasionala a stranit furori printre fanii serialului.

Sarutul din Game of Thrones a fost unul bizar pentru Jon Snow!

Asa cum era de asteptat, multi s-au intrebat daca nu cumva intre cei doi ar putea exista si o idila, in viata reala. Pentru ca s-a speculat mult timp in presa britanica faptul ca intre Kit Harington si Emilia Clarke ar putea exista ceva mai mult decat o relatie de prietenie. Adevarul a venit sub forma unei declaratii uimitoare din partea actorului.

Sarutul din Game of Thrones

Acesta si Leslie Rose, iubita lui din serial, s-au casatorit anul trecut. Multi au considerat ca pe roscata o va deranja sa isi vada sotul in asemenea ipostaze. S-ar parea ca s-au inselat, pentru ca cel care il interpreteaza pe Jon Snow a facut lumina. Ce spune Emilia Clarke despre ultimul episod din Game of Thrones

Kit Harington a marturisit ca a fost foarte bizar pentru el sa isi sarute una dintre cele mai bune prietene. Chiar daca e vorba despre fictiune, tot spune ca s-a simtit stanjenit de un asemenea moment. Mai ales ca sarutul din Game of Thrones a fost imortalizat de camerele de luat vederi.

A fost de-a dreptul incomod pentru ei, mai ales ca Emilia Clarke este si ea foarte buna prietena cu Rose Leslie. „Emilia si cu mine suntem prieteni de sapte ani incoace, iar sa ne sarutam a fost foarte ciudat. Toti trei suntem foarte buni prieteni si chiar daca suntem actori si asta ne e meseria, tot a fost ceva bizar sa luam cina impreuna azi, si a doua zi sa filmam scena in care ne-am sarutat”, a marturisit Kit Harington.

(sursa: mirror.co.uk)

Publicat: 17 apr. 2019, 16:56 Autor: madalina m. Vedete
Pe aceeași temă