Salariile actorilor din Game of Thrones. Cat castiga Kit Harington, in rolul lui Jon Snow, fata de sora lui din serial!

Publicat: 12 apr. 2019, 10:26 Autor: madalina m. Vedete

Ultimul sezon al controversatului serial va fi difuzat peste doar cateva zile. Fanii au avut un soc atunci cand au aflat cat au castigat actorii, in urma rolurilor.

Salariile actorilor din Game of Thrones au fost dezvaluite, de curand. Cea care a facut anumite remarci despre cat a castigat de pe urma show-ului de la HBO a fost actrita Sophie Turner. Aceasta o interpreteaza pe Sansa Stark, in indragitul serial TV.

Actrita de 23 de ani a dezvaluit ca a castigat mai putin fata de Kit Harington, fratele ei din serial. Cel care il joaca pe Jon Snow a castigat de trei ori mai mult fata de blondina. Artistul e platit regeste, dar suma exacta nu a fost dezvaluita. Poze cu Emilia Clarke in spital. Actrita e conectata la aparate

Salariile actorilor din Game of Thrones: Cat castiga Jon Snow

Totusi, faptul ca Jon Snow castiga triplu fata de ea nu pare sa o fi deranjat prea mult. Actrita din „Game of Thrones” a marturist ca i se pare normal ca asa sa stea lucrurile. „Kit primeste mai multi bani decat mine, dar are mai multe aparitii fata de cate am eu. Iar pentru ultimul sezon, el a avut filmari nebunesti. Am fost de parere ca poate sa isi pastreze banii”, a marturisit Sophie Turner.

Salariile actorilor din Game of Thrones

Despre cea care o interpreteaza pe Lady Sansa Stark, se zvoneste ca ar castiga in jur de 175.000 de dolari, pe episod! A fost vorba despre cele 6 episoade ale sezonului 8 din Game of Thrones. De asemenea, sora ei din serial, Arya Stark, pe numele real Maisie Williams, castiga tot aceeasi suma. La fel se intampla si cu actorul Hempstead Wright, in rolul lui Bran Stark.

In ceea ce-i priveste pe alti actori din acest celebru serial, ei au castigat foarte multi bani pe urma rolurilor din Game of Thrones. Kit Harington ar fi fost platit cu nu mai putin de 500.000 de dolari pe episod. Atat el, cat si Peter Dinklage, Lena Heady, Emilia Clarke, dar si Nikolaj Coster-Waldau au castigat aceeasi suma.

Potrivit Daily Mail, Sophie Turner este cunoscuta in Marea Britanie datorita aparitiilor TV, inca din anii adolescentei. Tanara actrita de 23 de ani a povestit ca este absolut constienta ca are si anumite defecte fizice. „Toata lumea ma poate vedea cum sunt in realitate, la fel ca-n Game of Thrones. Am un nas mare, ochii mici si o barbie dubla, iar asta e ok. Invat cum sa-mi iubesc nasul cel mare”, a marturisit vedeta.

Actrita a mai marturisit ca a resimtit finalul Game of Thrones ca pe o moarte in familie. „Imi pierd personajul pe care l-am jucat atat de mult timp!”, a spus ea aceasta. Fanii au speculat imediat in mediul online ca ar putea fi unul dintre personajele care va muri in acest ultim sezon al Game of Thrones.

Publicat: 12 apr. 2019, 10:26 Autor: madalina m. Vedete
Pe aceeași temă