Sex in Game of Thrones. Arya si-a dezamagit fanii cu scena intima alaturi de Gendry

Publicat: 22 Apr. 2019, 18:28 News 3

Fanii care au vazut scenele de sex dintre Arya Stark si partenerul ei s-au speriat. Acestia sustin ca a fost 'ciudat si incomod' sa o vada in asternuturi.

Sex in Game of Thrones. Arya si-a incitat fanii cu o scena demna de filmele pentru adulti. Din pacate, fanii ei nu au fost la fel de incantati. In cel de-al doilea episod al ultimului sezon Game of Thrones, Arya Stark si Gendry fac sex.

Scenele intime dintre cei doi au avut loc inainte de lupta cu Regele Noptii. Este momentul cheie din serial in care Arya isi pierde virginitatea, informeaza dailymail.co.uk. „Vom muri in curand. Vreau sa stiu si eu cum este inainte sa se intample asta”, ii spune Arya partenerului ei, inainte de a face sex.

Sex in Game of Thrones – Arya s-a dezvirginat

Cu toate ca momentele explicite nu au aparut pe HBO, fanii sustin ca ce au vazut este ciudat si incomod. Dupa ce se saruta, se ating patimas si se dezbraca, cei doi actori apar in pat, dupa ce actul sexual a fost consumat. Fanii nu sunt incantati deloc.

  • „Puteam sa traiesc fara sa vad scena de sex a Aryei”, sustine un spectator GOT, pe Twitter.

Fanii, revoltati de scena Aryei in care face sex

De ce, va intrebati? Deoarece povestea de dragoste dintre cei doi pare grabita. In plus, fanii serialului o stiu pe Arya de cand era mica. Cu toate ca are 18 ani in serial, le vine greu sa o vada in ipostaza de femeie activa sexual. Pentru ei, ramane aceeasi Arya Stark din primul sezon.

Multi dintre ei sustin ca scena nu a avut nici sare, nici piper. Cum in primul sezon Arya avea 11 ani, unii o considera ca pe o sora mai mica si nu au putut suporta sa o vada intima, cu alt barbat.

Publicat: 22 Apr. 2019, 18:28 News 3
Pe aceeași temă