Caz socant la Iasi! O tanara mama de 19 ani a fost violata si atacata cu drujba, de propriul iubit! In ce hal arata femeia acum in timp ce-si alapteaza bebelusul!

Publicat: 07 May. 2019, 11:16 Life

Elena Sturzu de doar 19 ani a fost violata si amenintata ca i se va taia gatul de catre sotul ei din motive de gelozie.

O tanara mama de 19 ani a fost violata si atacata cu drujba! Un caz de violenta domestica socant a ajuns in prim-planul politiei din Iasi dupa ce o tanara de 19 ani a fost batuta cu salbaticie si taiata cu drujba.

Elena Sturzu are doar 19 ani si este deja mama a doi copii si traieste o viata de cosmar cu concubinul ei care o maltrateaza sistematic. Tanara din Iasi si-a vazut moartea cu ochii dupa ce a fost batuta, violata si taiata cu o drujba chiar de catre tatal copiilor ei.

Ieri, Elena Sturzu a ajuns la Institutul de Medicina Legala (IML) Iasi impreuna cu cei doi copii ai sai. In weekend, concubinul sau si tatal celor doi prunci a snopit-o in bataie, a violat-o si a vrut sa ii taie gatul cu drujba.

O tanara mama de 19 ani a fost violata si atacata cu drujba!

Elena le-a povestit reporterilor BZI ca din cauza geloziei si a alcoolului a fost cat pe ce sa fie omorata. „Din cauza geloziei si a bauturii a vrut sa imi taie gatul cu drujba, m-a batut de mai multe ori, dar niciodata ca acum”, a spus femeia. Femeia a venit la audieri cu cei doi copii ai sai dintre care unul sugar. La iesirea din sectia de politie ea avea mana in ghips si isi tinea copilul la san alaptandu-l.

Din cate se pare, Marian Apetrachioae, bestia care si-a batut joc de tanara, ar mai fi facut asta si in trecut. De multe ori, cand ajungea acasa baut, se apuca de scandal si o lovea pe tanara mama. Politistii au deschis in acest caz un dosar penal si fac cercetari pentru a stabili ce s-a intamplat.

Acum barbatul este cercetat din punct de vedere psihiatric sa se stabileasca daca era in deplinatatea facultatilor mintale atunci cand a pornit atacul asupra iubitei sale. Cel mai probabil dupa ce va fi gasit vinovat el isi va petrece cativa ani buni din viata dupa gratii si va fi decazut din drepturile parintesti.

Publicat: 07 May. 2019, 11:16 Life
Pe aceeași temă