Autoritățile sunt în alertă! S-au găsit zeci de cadavre la o groapă de gunoi

Publicat: 12 mai 2020, 08:43 Autor: Maria Apostol News
Autoritățile sunt în alertă! S-au găsit zeci de cadavre la o groapă de gunoi

Autoritățile din Mexic sunt în alertă după ce resturi umane de la cel puțin 25 de cadavre au fost descoperite la o groapă de gunoi din orășelul El Salto, nu foarte departe de metropola Guadalajara. Autoritățile bănuiesc o execuție în masă!

Cu ajutorul câinilor antrenați special,  procurorii au descoperit în zonă „resturile a 25 de persoane neidentificate, precum şi cinci saci în care se presupune că ar putea fi alte resturi umane”, după cum menționează Procuratura din Jalisco într-un comunicat de presă., relatează gândul.ro.

La marginea orășelului El Salto, în sud-estul metropolei Guadalajara, CNN informează că localnicii au văzut un câine mergând pe străzile prăfuite cu o mână de om în gură.

Sesizate, autoritățile au descins în forță. Începute joi, pe 7 mai, operațiunile de căutare din zonă nu s-au încheiat nici luni, 11 mai. Zeci de polițiști și pompieri, însoțiți de câini special antrenați pentru astfel de misiuni, scotocesc groapa de gunoi din El Salto, sub atenta supraveghere a procurorilor din Jalisco.

Statul Jalisco este controlat de una dintre cele mai violente grupări criminale din Mexic. De la începutul anului, în regiune au fost descoperite părți din 115 corpuri omenești azvârlite în diverse gropi de gunoi.

Autoritățile bănuiesc că toate sunt crime comise la comanda temutului cartel Jalisco Nueva Generacion, care prin oroarea execuțiilor și-a câștigat faima și respectul traficanților, urcând rapid în ierarhia crimei organizate.

Publicat: 12 mai 2020, 08:43 Autor: Maria Apostol News
Pe aceeași temă