Un oraș înmormântează oamenii decedați de Covid-19 pe o insulă

Publicat: 10 apr. 2020, 12:54 Autor: Andreea Voicu News

Un oraș din Statele Unite ale Americii este copleșit de numărul deceselor provocate de coronavirus, arată Mediafax.

Puțini știu că începând cu secolul al XIX-lea, New York s-a folosit de Insula Hard, în largul țărmului estic al Bronx-ului, drept loc de veci, la propriu. Astfel că, foarte multe persoane se află îngropate acolo, arată sursa citată. De obicei, acolo lucrează deținuți, iar săptămânal sunt îngropați 25 de cadavre. Dar odată cu răspândirea coronavirusului, din ce în ce mai multe persoane au decedat.

Cimitirul City Cemetery din Bronx găzduiește cadavrele neidentificate. Acestea sunt îngropate în mod normal după cele 30 de zile, dar în contextul pandemiei de coronavirus și a numărului mare de persoane decedate, s-a redus la 6 zile. Odată ce această informație a ajuns în presa americană, au decis să pună ca măsură 14 zile.

„Nu ştiu cât mai pot face faţă. Nimeni din zona oraşului New York nu are suficiente echipamente pentru a gestiona un număr atât de mare de înmormântări”, a declarat Patrick Marmo.

Publicat: 10 apr. 2020, 12:54 Autor: Andreea Voicu News
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă