Persoane decedate din cauza COVID-19, îngropate în parcuri! ”Va fi mai rău decât v-ați imaginat vreodată”

Publicat: 07 Apr. 2020, 08:23 News

Persoane decedate din cauza COVID-19, îngropate în parcuri. În momentul de față se poate spune doar ”haos” – acesta este cuvântul care ar putea descrie cel mai bine situația din prezent din lume. Pandemia de coronavirus a declanșat o teamă în lanț.

În momentul de față, New York a devenit centrul epidemiei mondiale de coronavirus, arată ziare.com. sta pentru că metropola se apropie de cifrele Chinei ca și îmbolnăviri și decese, iar medicii zic că ar fi doar începutul.

În New York au fost înregistrate deja peste 67.000 de cazuri de infectare și 3128 de decese. Autoritățile se pregătesc acum de cea mai grea săptămână. O treime din îmbolnăvirile din oraș sunt în Queens, ceva mai mult de un sfert în Brooklyn, aproape 13.000 în Bronx, aproape 10.000 în Manhattan și aproape 4000 în Staten Island.

În New York, cadavrele vor fi îngropate temporar în parcuri

„Este mai clar decât oricând că orașul New York ripostează. Avem un inamic invizibil, un inamic feroce.  Însa acest oraș ripostează cu tot ce avem„, spune primarul Bill de Blasio.

Consilierul Municipal Mark D. Levine a anunța pe Twitter faptul că vor avea morminte temporare în parcuri.

„În curând vom începe ‘îngroparea temporară’. Asta va fi făcut cel mai probabil folosind pentru înhumare parcurile din New York (da, ați citit bine). Va fi făcut într-o manieră demnă, ordonată și temporară„, sustine Levine.

„Pregătiți-vă, pentru că încă n-ați văzut cea mai rea zi pe care v-ați imaginat-o vreodată. (…) Sunt atât de bolnavi încât îi pierzi într-o clipă. (…) Acești pacienți sunt atât de diferiți de orice pacient pe care l-am văzut până acum. În mod normal, avem câțiva pacienți care sunt atât de bolnavi, dar acum secțiile de ATI sunt pline cu ei și niciunul nu poate respira”, spune Julie Eason, terapeut respirațional de la o unitate de primiri urgențe din Brooklyn.

Publicat: 07 Apr. 2020, 08:23 News
Pe aceeași temă