Descoperire şocantă! Resturi umane găsite pe un câmp

Publicat: 21 Jan. 2020, 15:04 News
Descoperire şocantă! Resturi umane găsite pe un câmp

Descoperire șocantă pe un câmp de la marginea Timișoarei. Mai multe resturi de cadavre umane au fost găsite marţi dimineaţa pe un câmp de lângă Timişoara.

Zona respectivă este una intens folosită pentru aruncarea deşeurilor din construcţii, iar poliţia ia în calcul toate pistele pentru a descoperi de unde au fost aduse cadavrele, inclusiv dacă acestea au fost escavate dintr-un cimitir din oraş.

Sew pare că administratorii au făcut curățenie într-o parte a cimitirului și au adunat maldăre de coroane uscate și lumânări și odată cu grămada de gunoi, au fost luate cu utilajele și bucățile de trupuri umane. Este vorba de un trunchi, un craniu și mai multe oase ale picioarelor, care s-au împrăștiat pe câmpul unde au fost depozitate ilegal deșeurile.

La fața locului au fost chemați polițiștii și procurorii. Criminalistii au început deja cercetările. Specialiștii încearcă să stabilească cu precizie locul din care provin rămășițele umane și cum au putut ele ajunge la gunoi, relatează opiniatimisoarei.ro.

”Poliţiştii de la Investigaţii Criminale care s-au deplasat de urgenţă astăzi de dimineaţă, în jurul orei 10 când s-a dat alarma, au reuşit să stabilească un lucru cu certitiudine. Nu este vorba de o moarte violentă în cazul acestor bucăţi de cadavre găsite. Pista privilegiată pe care se merge este aceea că bucăţile de cadavru au fost aduse împreună după ce s-ar fi excavat în anumite zone ale unor cimitire din Timişoara şi s-ar fi făcut curăţenie”,  a pus jurnalistul Dragoș Boța, la Antena 3.

Publicat: 21 Jan. 2020, 15:04 News
Pe aceeași temă