Gestul facut de o maimuta la inmormantare. Toata lumea a inlemnit. Imaginile VIDEO sunt virale

Publicat: 28 Apr. 2019, 17:12 Viral

Prezenta unei maimute la o inmormantare a fost filmata. In mod socant, animalul a facut un gest tulburator.

Momentul de-a dreptul incredibil a fost surprins intr-o familie din India. Toata lumea prezenta a inghetat cand a observat ce facea maimuta la inmormantare. Primata a fost filmata, iar imaginile considerate senzationale sunt acum virale in mediul online.

In cadrul filmat de un martor, mai multe femei apar stranse in cerc si plang. Pierderea suferita in familie pare sa le fi afectat foarte mult. De asemenea, e o traditie funerara in India ca femeile, atat tinere, cat si cele in varsta, sa se reuneasca in acest mod. Un bebelus a murit dupa ce a fost furat de o maimuta

Ce gest a facut maimuta la inmormantare

Gestul facut de o maimuta la inmormantare

In plus, ritualul filmat pare sa fie similar cu cel al bocitoarelor de la noi. Femeile filmate plangeau in hohote cand a aparut o maimuta langa ele. Acestea nici n-au observat initial animalul, fiind preocupate de tragedia din familie. Totodata, ele erau asezate direct pe podea, cata vreme primata s-a strecurat in dreptul lor.

Animalul s-a asezat ca femeile care plangeau, si dupa cateva clipe a facut un gest incredibil. In mod socant, animalul si-a pus o mana pe umarul uneia dintre femeile din India. Nu parea speriat de faptul ca ele plangeau atat de sonor, nici ca ar putea fi izgonit in orice clipa.

Nici cea pe care primata incerca sa o consoleze nu a reactionat in mod violent, in vreun fel. Femeia a acceptat vizita neasteptata si s-a aplecat la randul sau pentru a imbratisa maimuta. E un moment unic, iar imaginile au devenit la scurt timp virale.

Video cu maimuta la inmormantare

Maimuta a aparut din senin la inmormantarea unei femei pe nume Devendrappa Kammar, din Nargund, in sudul Indiei. Aceasta a murit pe data de 15 aprilie, la varsta de 80 de ani. Clipele neasteptate de la procesiunea funerara au fost foarte apreciate de catre internauti.

(sursa: metro.co.uk)

Publicat: 28 Apr. 2019, 17:12 Viral
Pe aceeași temă