Marcela Fota, dezvăluiri din ziua în care a aflat că soțul ei a murit: ”Ca niciodată, atunci, noi am vorbit de 11 ori la telefon”

Publicat: 16 Feb. 2021, 12:37 Vedete

Cântăreața de muzică populară Marcela Fota a vorbit despre ziua în care a aflat că soțui ei s-a stins din viață. În ziua respectivă, cei doi au vorbit la telefon de 11 ori, de mai multe ori decât de obicei.

Marcel Fota a povestit cu lacrimi în ochi în cadrul emisiunii ”Acces Direct” despre ziua în care a aflat că soțul ei a murit. Cântăreața de muzică populară a vorbit cu partenerul ei de 11 ori la telefon în ziua aceea, mai mult decât ar fi vorbit în mod normal la telefon. Nu i-a trecut prin cap nicio secundă că ceva rău ar putea să se întâmple. Așa cum a povestit și artista, era o dimineață ca oricare alta, mergea în oraș pentru a rezolva niște treburi, arată Spynews.

„Pentru noi începea o zi normală, o săptămână normal, aveam o grămadă de lucruri de rezolvat. Am plecat amândoi pe același drum și m-am întots singură. În dimineața respectivă am fost să declarăm ceva la Finanțe. Am avut o dimineață absolut normală. M-am trezit, am coborât la parter și el mi-a spus să vin la el. Ca niciodată, atunci, noi am vorbit de 11 ori la telefon. Chiar i-am spus ce bărbat frumos și sexos am. A fost o dimineață absolut normală. Am plecat de acasă cu mașini diferite”, a spus Marcela Fota recent la Acces Direct.

Soțul cântăreței Marcela Fota a murit

Marcela Fota este o cântăreață de muzică populară care a adus întotdeauna zâmbetele pe fețele oamenilor, însă nu multe persoane știu dramele cu care s-a confruntat de-a lungul acestor ani. La doi ani de la moartea fratelui său, Marcela Fota s-a confruntat cu o altă situație foarte grea: soțul ei s-a stins din viață, după ce a făcut un infarct. Bărbatul a murit la doar 47 de ani, în timp ce se afla în incinta Serviciului de Taxe și Impozite Craiova, în data de 28 decembrie. Bărbatul s-a simțit rău și s-a prăbușit la pământ. Medicii din cadrul Serviciului de Ambulanță Dolj care s-au deplasat atunci la fața locului au efectuat manevre de resuscitare, însă, din păcate, nu s-a mai putut face nimic și a fost declarat decesul.

Sursă foto: capturi video Youtube

Publicat: 16 Feb. 2021, 12:37 Vedete
Pe aceeași temă