Marcela Fota, mesaj răvășitor la o lună de la moartea soțului: ”Nu lăsa sufletul să moară oricâte ți s-ar întâmpla”

Publicat: 15 ian. 2021, 09:25 Autor: Andreea Voicu Vedete

Cântăreața de muzică populară a trecut prin momente foarte grele, iar abia la o lună de la moartea soțului ei a transmis un mesaj.

Marcela Fota este o cântăreață de muzică populară care a adus întotdeauna zâmbetele pe fețele oamenilor, însă nu multe persoane știu dramele cu care s-a confruntat de-a lungul acestor ani. La doi ani de la moartea fratelui său, Marcela Fota s-a confruntat cu o altă situație foarte grea: soțul ei s-a stins din viață, după ce a făcut un infarct. Bărbatul a murit la doar 47 de ani, în timp ce se afla în incinta Serviciului de Taxe și Impozite Craiova, în data de 28 decembrie. Bărbatul s-a simțit rău și s-a prăbușit la pământ.

Medicii din cadrul Serviciului de Ambulanță Dolj care s-au deplasat atunci la fața locului au efectuat manevre de resuscitare, însă, din păcate, nu s-a mai putut face nimic și a fost declarat decesul.

Recent, ea a scris pe rețelele de socializare următorul mesaj: ”Nu lăsa sufletul să moară oricâte ți s-ar întâmpla, iar dacă viața te dobaoră încerc să fac o lecție din ea”.

Marcela Fota a mai avut parte de o dramă în urmă cu câțiva ani: fratele artistei s-a sinucis

În urmă cu câțiva ani, Marcela Fota a avut parte de un alt eveniment tragic în viața ei: fratele artistei s-a sinucis și nu a lăsat în urma sa un bilet de adio.

„În timp ce eram în America am pierdut un frate și atunci mi-am dat seama că pentru absolut nimic în lume nu trebuie să stai departe de familie și de ai tăi. A fost crunt. Mariana (n.r. Mariana Ionescu Căpitănescu) mi-a spus și n-am conștientizat inițial. Au urmat trei zile de coșmar. În prima zi am căutat bilet să vin în țară. Nu am găsit. Nu puteam ajunge să-l prind până să-l înmormânteze. Aveam prieteni care erau acolo. M-au păzit. Trei zile au fost de nesomn, nu mai puteam plânge. Urlam. A fost dureros. Acum, mamă fiind îmi dau seama ce șoc au putut lua”, a dezvăluit Mariana Fota, arată Cancan.

Sursă foto: capturi video Youtube

Publicat: 15 ian. 2021, 09:25 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă