Saveta Bogdan, în doliu. Fratele ei mai mare a murit

Publicat: 14 Dec. 2020, 12:08 Vedete

Cântăreața Saveta Bogdan este în doliu. Fratele ei mai mare s-a stins din viață chiar în prag de sărbători. Pe rețelele de socializare, artista a scris un mesaj.

Saveta Bogdan trece prin momente grele în această perioadă, după ce fratele ei mai mare s-a stins din viață. Solista de muzică populară a transmis pe rețelele de socializare un mesaj trist, după ce în data de 13 decembrie, fratele ei a murit. Cauza decesului nu a fost dezvăluită. Saveta Bogdan și-a mai pierdut un frate, arată Cancan.

“Cu tristețe în suflet și adâncă durere, anunț trecerea la cele veșnice a fratelui meu cel mare, Emil, un bărbat puternic care întotdeauna a trecut peste toate necazurile vieții! Dumnezeu să te odihnească în pace, în locașurile Sfinților! Vei rămâne veșnic în amintirea mea și a fiicei mele! Drumul să îți fie presărat cu flori! Ai fost un frate bun si ne-ai ajutat pe toti!”, a scris artista de muzică populară pe rețelele de socializare. Cântăreața a primit mesaje de condoleanțe din partea utilizatorilor.

Saveta Bogdan a trăit experiențe paranormale după moartea fratelui

”Când m-am dus la el, la spital, l-am văzut ultima dată. Am simțit ceva noaptea, că l-am visat. Și am zis că trebuie să mă duc la el la spital. Și i-am zis, frate-miu, ce e cu tine? Era speriat. Nu mai era omul ala pe care-l știam eu, vesel. Și imi zice, ce să fac sora-mea, vreau să te rog să fii veselă.

Am plâns, am plâns. Eu mi-am cerut iertare de la el. M-a rugat să-i aduc un preot să-l împărtășesc.

Dar să vedeți ce semn am avut cu el. Doamne, Doamne ce grele sunt despărțirile, nu se poate ce grele sunt despărțirile”, a spus Saveta, potrivit Cancan.

”Când a murit, în sâmbăta aia, Mihaela era la spital. Eu am spus, nu știu dacă rezist să-l văd, să nu fac un șoc, toată noaptea nu am dormit, așteptam să mă anunțe. La ora 9:27, cineva s-a văitat la mine în camera, în dormitorul meu. Ah, ah.

Doamne, dar cine e? Ce se întâmplă? Când ma uit, n-am văzut pe nimeni, mi s-a părut că-i aud vocea lui. M-am ridicat, m-am dus la bucătărie, am deschis geamul, ce crezi, a venit un abur, un abur așa în formă de trandafir. N-am să uit cat oi trăi, a venit spre mine și a intrat în casă. Și am zis, ăsta e frate-miu. Imediat, în două minute, a sunat nepoată-mea și mi-a zis: a murit tata”, a dezvăluit artista

Sursă foto: captură video youtube

Publicat: 14 Dec. 2020, 12:08 Vedete
Pe aceeași temă