Saveta Bogdan, victimă! I-a fost furată identitatea

Publicat: 11 Jul. 2020, 11:29 Vedete

Cântăreața de muzică populară Saveta Bogdan are o problemă pe rețelele de socializare. Interpretei i-a fost furată identitatea!

Astfel că, în numele Savetei Bogdan au fost deschise patru conturi false și, mai mult decât atât, primește reproșuri din partea oamenilor. De asemenea, persoanele din spatele conturilor false au cerut și bani!

„S-au deschis vreo patru conturi cu numele meu, pe Facebook. Au pus poza mea, au pus poze și mai puțin plăcute, au cerut bani de la oameni. Persoana respectivă cere bani în folosul meu și pentru doi copii săraci. Unii au luat-o razna.

Am primit o mulțime de telefoane, oamenii mă întrebau dacă am nevoie de bani pentru că au văzut pe acele conturi. Eu am anunțat la Facebook și acum cum văd un cont nou, îl închid imediat”, a spus Saveta Bogdan, în cadrul unei emisiuni TV, arată Cancan.

Saveta Bogdan: „Mi se reproșează faptul că-mi plac tinerii”

„Mi se reproșează faptul că-mi plac tinerii. Mie îmi plac tinerii să stau de vorbă cu ei pentru că au altă gândire, văd lucrurile altfel, dar nu pentru că m-ar interesa vreun tinerel. Așa scriu pe Facebook, de pe conturile false”, a mai spus artista.

Saveta Bogdan a trăit experiențe paranormale după moartea fratelui

”Când m-am dus la el, la spital, l-am văzut ultima dată. Am simțit ceva noaptea, că l-am visat. Și am zis că trebuie să mă duc la el la spital. Și i-am zis, frate-miu, ce e cu tine? Era speriat. Nu mai era omul ala pe care-l știam eu, vesel. Și imi zice, ce să fac sora-mea, vreau să te rog să fii veselă.

Am plâns, am plâns. Eu mi-am cerut iertare de la el. M-a rugat să-i aduc un preot să-l împărtășesc.

Dar să vedeți ce semn am avut cu el. Doamne, Doamne ce grele sunt despărțirile, nu se poate ce grele sunt despărțirile”, a spus Saveta, potrivit Cancan.

”Când a murit, în sâmbăta aia, Mihaela era la spital. Eu am spus, nu știu dacă rezist să-l văd, să nu fac un șoc, toată noaptea nu am dormit, așteptam să mă anunțe. La ora 9:27, cineva s-a văitat la mine în camera, în dormitorul meu. Ah, ah.

Doamne, dar cine e? Ce se întâmplă? Când ma uit, n-am văzut pe nimeni, mi s-a părut că-i aud vocea lui. M-am ridicat, m-am dus la bucătărie, am deschis geamul, ce crezi, a venit un abur, un abur așa în formă de trandafir. N-am să uit cat oi trăi, a venit spre mine și a intrat în casă. Și am zis, ăsta e frate-miu. Imediat, în două minute, a sunat nepoată-mea și mi-a zis: a murit tata”, a dezvăluit artista, potrivit Cancan.

Publicat: 11 Jul. 2020, 11:29 Vedete
Pe aceeași temă