EXCLUSIV | Saveta Bogdan și-a făcut testamentul! Ce moștenire i-a lăsat artista fiicei sale din America!

Publicat: 04 nov. 2022, 15:48 Autor: Dora Bazavan Vedete

Saveta Bogdan și-a făcut testamentul! Despre Saveta Bogdan se scriu multe în ultima vreme, că are iubiți tineri, că nu mai are bani, lucruri ce au supărat-o, iar îndrăgita artistă a ținut să le lămurească pentru Ciao.ro.  Singurul ei sprijin la cei 76 de ani este fiica ei care a venit recent din America să o viziteze. Cu această ocazie, Saveta Bogdan a rezolvat și problema cu moștenirea! Cum? A povestit totul pentru Ciao.ro!

Doamna Saveta, mergeți des la biserică?

Duminica trecută am fost la Sfântul Nectarie, a fost foarte multă lume acolo, am stat o oră la coadă, m-am închinat, m-am rugat și mi-am pus niște dorințe, ca orice om. De acolo, am plecat la Mitropolie, la Sfântul Dimitrie cel Nou. M-am dus acolo, am stat la coadă două ore și jumătate, toată lumea se uita la mine și mă cunoștea, au făcut poze cu mine și la Mănăstire, la Sfântul Nectarie și pe Dealul Mitropoliei, când urci spre rugăciune. M-am bucurat mult că lumea mă cunoaște, mă iubește, mă respectă! Îmi place foarte tare! Eu sunt credicioasă, ca orice om!

Saveta Bogdan și-a făcut testamentul!

I-ați lăsat deja moștenirea fiicei dumneavoastră! Ați trecut casa în care locuiți pe numele ei!

Anul ăsta chiar am foarte mari realizări. A venit fata mea din America, după 12 ani, dar eu am fost la ea în fiecare an, doar atunci, în anul cu virusul nu am mai putut să merg. A stat o săptămână în România și atunci i-am făcut fiicei mele actele pe casă, gen testament, prin donație cu uzufruct, și cât trăiesc eu, stau în casa mea.

Când eu nu o să mai fiu, atunci intră ea în drepturi, casa e a ei, așa m-a învățat lumea să fac, cu uzufruct. Este foarte bine așa, ea a fost foarte mulțumită! I-a plăcut în țară! E foarte mulțumită, au venit colegele, au plimbat-o, au fost la mare, la cherhana, a mâncat pește și i-a plăcut foarte mult.

Mi-a zis fata că pentru anul viitor și-a luat deja concediu de acum, și pe 1 august mai vrea să vină în vacanță la mare la noi. Eu m-am bucurat foarte mult pentru că fiica mea a vrut să vină în țară, mereu zicea că nu știe când și a fost o bună ocazie. Chiar i-a plăcut foarte mul! A găsit România foarte schimbată față de cum era acum 12 ani! Mi-a zis că a găsit totul foarte schimbat în bine!

Ce mâncare tradițională i-ați gătit fiicei dumneavoastră când a venit în țară?

Eu m-am pregătit cu sarmale, ciorbă de perișoare. mi-a zis, lasă-mă mamă cu de-astea. Ea mi-a cerut să-i fac limbă de vită cu măsline și salată de boeuf. Am zis că de tocat i le toc toate dar eu mă încurc mereu la maioneză, câteodată mi se taie.

Ce moștenire i-a lăsat artista fiicei sale din America!

Dumneavoastră nu va mutați în America?

Fata mea mă cheamă în America, să mă duc definitiv, să rămân să stau acolo numai cu ei. Dar eu nu pot! Eu sunt învățată în țara mea, în România mea, cu oamenii mei, cu  bârfele noastre, cu râsul nostru, cu mâncarea noastră. Acolo totul e pe bază de sos dulce,  eu sunt învățată să-mi pun murături, să-mi fac treburi gospodărești. Eu acolo mă plictisesc! Poate peste vreo 10 ani, dacă  o-m mai trăi și o-m ajunge,  poate mă voi duce la ea, când eu o să simt că nu mai pot! Deocamdată pot!

Ce pensie are Saveta Bogdan

Zice lumea că ați sărăcit! Care este adevărul? De ce tot apar astfel de știri? Vă e teamă de facturi?

Fii-mea mi-a zis că dacă o să îmi fie frig în casă și nu vor da drumul la  căldură și apă caldă, că mă așteaptă la ea. Deocamdată sunt OK! Nu e frig în casă, ne-a dat drumul la căldură, avem noroc că e cald și afară și nu au venit facturile alea mari. Mă întreba cineva dacă sunt îndrăgostită și i-am spus că sunt îndrăgostită de calorifer! Nu știu ce dușmani am și cum pot să scrie că Saveta Bogdan nu are din ce trăi sau e amărâtă, are pensie mică.

Am pensie bună, am casa mea, casa e achitată, am evenimente, cânt. Nu sunt săracă! Sunt chiar foarte bogată! Săracă am fost la tinerețe, când eram copil. Nici atunci nu eram săraci că aveam vaci aveam porci, aveam de toate dar eram 8 copii și era destul de greu. Poate atunci, dar nici atunci! Acuma nu sunt! Chiar sunt bogată! Am tot ce îmi trebuie, nu îmi lipsește nimic!

Care este statusul dumneavoastră actual sunteți singură sau într-o relație? Ca să lămurim și acest aspect!

S-a scris că sunt îndrăgostită de un ambasador! Cum să fiu îndrăgostită când eu am niște prieteni de familie, el e ambasador și ea soție lui. Nu pot să îmi imaginez așa ceva!

Eu nu mai vreau să îmi refac viața! Cu absolut nimeni! Pentru că eu nu mai am timp, eu am fost foarte dezamăgită  de al doilea soț și de lucrurile pe care le-am aflat despre el  și atunci nu mai am încredere în oameni. Oamenii sunt mincinoși și falși!

Publicat: 04 nov. 2022, 15:48 Autor: Dora Bazavan Vedete
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă
×