FOTO. Imagini demenţiale cu Saveta Bogdan în timpul dansului la bară. Artista s-a unduit în brațele unui tânăr musculos

Publicat: 19 mart. 2021, 09:55 Autor: Hermina Hagianu Vedete

După ce Elena Merișoreanu a acuzat-o pe Saveta Bogdan că a dansat la bară, imaginile incendiare cu artista au apărut în spațiul public. Filmările sunt făcute cu câțiva ani în urmă la o emisiune TV.

Zilele trecute, Saveta Bogdan a făcut câteva declarații pe tema acestui subiect și a explicat faptul că nu a dansat la bară, însă lucrurile stau cu totul diferit. Cântăreața a acceptat provocarea de a-și schimba viața pentru o zi, cu o dansatoare profesionistă la bară, mai exact cu fiica fostului ambasador român, Bianca.

În imagini se observă faptul că Saveta Bogdan a fost destul de încântată de rolul pe care l-a avut, ba chiar și-a dat toată silința să învețe de la tânărul dansator câteva mișcări. Bineînțeles că și vestimentația trebuia să fie pe măsură, astfel artista s-a îmbrăcat într-o lenjerie roșie, sexy și mulată.

„ Mă simt o divă”,  spunea artista în timpul numărului.

Ce spune Saveta Bogdan despre imaginile compromițătoare

După acuzațiile Elenei Merișoreanu, solista de muzică populară mărturisit că este vorba despre o înregistrare video realizată în anul 2014, în cadrul unei emisiuni de teleleviziune, unde a îndeplinit o provocare, dar totul a fost un pamflet.

„Îi place să își bârfească colegii, pe toată lumea. Dacă eu am să vorbesc de ea, implic și familia. Am fost prietene foarte bune, dar să-i fie rușine! De toată lumea vorbește de rău! O bârfitoare, o intrigantă și o mincinoasă! Este invidioasă pe mine că apar mai mult la televizor. Eu nu am nimic cu ea, dar să nu mai bârfească colegii și să nu spună că am dansat la bară. Elena Merișoreanu nu își vede de bătrânețea ei și de picioarele ei. Să nu ducă ea grija mea. Face rău la oameni! Am să mă duc pe toate posturile să o fac de comandă! M-a jignit! Când o văd, o scuip în ochi”, a declarat artista de muzică populară.

 

Sursă foto: Capturi YouTube

Publicat: 19 mart. 2021, 09:55 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă