Saveta Bogdan, viaţă de coşmar! Cântăreaţa a fost bătută, ameninţată cu cuţitul şi înşelată de 83 de ori

Publicat: 16 dec. 2019, 10:36 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Are mereu zâmbetul pe buze atunci când este în faţa publiclului, însă în sufletul său Saveta Bogdan ascunde răni care nu se vor vindeca vreodată. La cei 73 de ani, artista de muzică populară, povesteşte faptul că a avut o viaţă cu bune, dar mai ales cu rele, iar experienţele dureroase în dragoste au făcut-o să nu mai aibă încredere în bărbaţi. Saveta Bogdan a dezvăluit lucruri desprinse parcă din scenariile filmelor SF.

La 16 ani, când a simţit pentru prima oară fiorii dragostei, Saveta Bogdan credea că toată lumea este a ei şi viaţa este despre iubire şi fericire. Din nefericire lucrurile nu au stat aşa cum artista şi-a imaginat, iar de la o vârstă fragedă a aflat ce înseamnă umilinţa şi durerea.

A fugit de acasă cu bărbatul de care se îndrăgostise

Bărbatul pe care îl iubea s-a dovedit un monstru, care a bătut-o în repetate rânduri. În plus, îi interzicea să cânte, consuma mult alcool şi o ameninţa deseori.

„Îmi spunea că mă omoară şi dormea cu cuţitul sub pernă”, a povestit Saveta Bogdan, în urmă cu ceva timp la Acces Direct.

A reuşit, într-un final, să renunţe la această relaţie toxică şi s-a recăsătorit. Cu cel de-al doilea soţ a trăit 30 de ani, dar nici alături de el viaţa nu a fost doar lapte şi miere.

„Al doilea soţ era egoist, nu-i păsa decât de el. Nici acestuia nu îi convenea că merg la spectacole, să cânt”, a mai spus Saveta Bogdan.

Într-o seară, cel de-al doilea soţ a bătut-o groaznic, a împins-o şi ea s-a lovit puternic de uşa de la şifornier. Atunci, cheile de la uşă i-au intrat în cap şi a avut nevoie de copci.

Saveta Bogdan a descoperit ulterior şi ce făcea bărbatul ei, când ea nu era acasă, după ce fiica ei a făcut curat în bibliotecă. Aceasta a găsit o listă cu femeile care îi trecuseră prin pat bărbatului, cu nume şi dată, în total 83.

Publicat: 16 dec. 2019, 10:36 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă