Modelul Elena Hueanu, batut crunt! A marturisit ce copilarie chinuita a avut desi era olimpica si cuminte

Publicat: 06 Jun. 2019, 20:31 Vedete

Acum este un model cautat, dar nu isi va uita niciodata drama din copilarie. Elena a marturisit, in cadrul unei emisiuni tv, cat chin a indurat in trecut.

Modelul Elena Hueanu, batuta crunt in copilarie. Aceasta a marturisit ca, la varsta de 7 ani, a ajuns la orfelinat. Nu a fost singura, ci insotita de fratele ei. Tanara a povestit cum tatal ei s-a purtat mereu urat cu ea, dar si cu familia ei. In plus, cine incerca sa ii ajute, erau mereu amenintati de barbat.

Copilaria Elenei Hueanu a fost dureroasa. Aceasta a fost trimisa la orfelinat de familie. Cu toate ca erau copii cuminti, silitori si buni la carte, erau batuti des. Papara mare o incasa mereu fratele ei, care era invinetit fara mila. Pentru a scapa, au fugit din orfelinat.

Modelul Elena Hueanu, batut crunt

„Aveam 7 ani când am fost dusă la orfelinat, era o luptă continuă acolo, dacă nu-ţi mâncai mâncarea, ţi-o lua altcineva. Mama era bolnavă de cancer şi muncea pentru mine şi fraţii mei. Am fost ameninţată de tatăl meu, am fost nevoită să dorm afară în gunoi, iar tata ameninţa pe cei care ne ajutau. Când el a fost arestat, a fost Raiul pe pământ, noi, copiii ne doream ca tata să moară”, a declarat recent Elena, la „Acces Direct”.

Ioana Ginghina, batuta de Alexandru Papadopol? Vecinii sustin ca actrita a chemat politia

„Ne băteau zilnic la orfelinat, eram olimpică, dar tot luam bătaie. L-au bătut pe fratele meu până l-au învineţit, atunci am înnebunit. Am fugit de acolo, ne-am ascuns în porumb, am dormit pe câmp şi am mers 10 kilometri până ne-a luat un domn cu maşina. Mama a vrut să-şi dea foc pentru că cei de la centru nu ne lăsau să plecăm cu ea”, a mai spus Elena Hueanu, la „Acces Direct”.

Elena Gheorghe a fost batuta. Artista a dezvaluit cum s-a intamplat

Publicat: 06 Jun. 2019, 20:31 Vedete
Pe aceeași temă