Drama neştită unei vedete de la noi. A vrut să se sinucidă din cauza abuzurilor îndurate în orfelinat: „Am fost nevoită dorm afară în gunoi”

Publicat: 13 dec. 2019, 11:06 Autor: Hermina Hagianu Vedete

A trecut prin momente greu de descris în cuvinte, din cauza neajunsurilor, dar şi a abuzurilor la care a fost supusă în copilărie. Blonda trecut prin experiențe traumatizante şi chiar dacă s-au întâmplat cu ani buni în urmă, încă îi este greu să vorbească despre acele lucruri.

Elena Hueanu, căci despre ea este vorba, a povestit, în urmă cu ceva timp, despre copilăria ei extrem de traumatizantă, de care cu greu își poate aminti.

În adolescență, pe când avea doar 12 ani a vrut să se sinucidă din cauza vieţii grele pe care o ducea la orfelinat. În acel moment, a crezut că acesta este singura modalitate de a scăpa de toate abuzurile.

„Aveam 7 ani când am fost dusă la orfelinat, era o luptă continuă acolo, dacă nu-ţi mâncai mâncarea, ţi-o lua altcineva. Mama era bolnavă de cancer şi muncea pentru mine şi fraţii mei. Am fost ameninţată de tatăl meu, am fost nevoită să dorm afară în gunoi, iar tata ameninţa pe cei care ne ajutau. Când el a fost arestat, a fost Raiul pe pământ, noi, copiii ne doream ca tata să moară”, a declarat Elena, în urmă cu ceva timp, în platoul „Acces Direct”.

„Mama a vrut să-şi dea foc”

Celebrul model a continuat dezvăluirile incredibile şi a spus faptul că la orfelinat primea bătăi în fiecare zi și chiar fugea de acolo pentru a scăpa de chinuri.

„Ne băteau zilnic la orfelinat, eram olimpică, dar tot luam bătaie. L-au bătut pe fratele meu până l-au învineţit, atunci am înnebunit. Am fugit de acolo, ne-am ascuns în porumb, am dormit pe câmp şi am mers 10 kilometri până ne-a luat un domn cu maşina. Mama a vrut să-şi dea foc pentru că cei de la centru nu ne lăsau să plecăm cu ea”, a mai spus Elena Hueanu.

Publicat: 13 dec. 2019, 11:06 Autor: Hermina Hagianu Vedete
Pe aceeași temă