Elena Basescu si-a injectat iar buzele! Imaginea cu ea e horror! VIDEO

Publicat: 29 mart. 2019, 19:51 Autor: Echipa Ciao.ro News 3

Fiica fostului presedinte al Romaniei, Traian Basescu, e schimbata total. Mezina familiei si-a modificat complet fizionomia fetei de la operatii estetice.

Elena Basescu si-a injectat iar buzele. De cand tatal ei a devenit presedintele Romaniei, EBA s-a bucurat de multe aparitii publice. La inceputurile carierei sale, era un model destul de cautat in tara. Nu putem spune ca a iesit cu ceva in evidenta, poate doar cu atuurile fizice.

Dupa ce tatal ei a devenit presedinte, Elena Basescu s-a cumintit. A cochetat o perioada cu politica, dar nu prea s-au inteles ele asa bine. Din toata perioada in care si-a incercat si ea norocul intr-un partid politic, oamenii nu tin minte multe lucruri.

Doar operatiile ei estetice pe care le-a facut cam des. Mezina era deja frumoasa, dar a decis sa isi modifice tot ce nu ii place la ea. In mare parte, a exagerat cu buzele, motiv pentru care multi oameni au ras de ea.

Elena Basescu si-a injectat iar buzele

Elena Basescu era frumoasa inca de mica, dar mezinei nu prea i-a placut chipul ei. Asa ca Elena Basescu si-a injectat buzele de multe ori. Chiar daca nu avea nevoie. Acum, in primavara lui 2019, Elena Basescu si-a injectat din nou buzele, facandu-le mai mari.

Mandra de noul ei look, EBA a publicat un story pe Instagram cu noile buze umflate. Urmele intepaturilor de ac inca sunt vizibile pe buza de jos, unde se vede si putin sange. Din pacate, buzele Elenei Basescu nu par sa fie egale. Ba din contra! Cea de sus pare mai umflata si cu o mica galma in partea stanga, in comparatie cu partea dreapta.

Elena Basescu, afacere cu haine pentru copii VIDEO


Din imaginea publicata se vede clar ca Elena Basescu este obosita. Cu tot machiajul de pe fata, cearcanele ei se vad clar ca soarele rasaritului. Motivul pentru care nu prea doarme este si familia numeroasa. Elena Basescu are 3 copii cu doi barbati, ultimul bebelus avand sub 1 an. Elena Basescu vorbeste despre al patrulea copil!

In plus, cum este o mamica ocupata, Elena Basescu a decis sa isi deschida si o noua afacere. Petrece mult timp cu copiii ei pe care adora sa ii imbrace la fel. Si ea sa se asorteze cu ei! Asa ca Elena Basescu a decis sa isi inceapa o afacere cu haine pentru copii. Cum arăta Elena Băsescu înainte de operațiile estetice. Parcă e altă persoană

Si cine sa o promoveze mai bine decat propria familie? Mezina si-a retusat, cel mai probabil, chipul la estetician tocmai pentru a da bine in sedintele foto de promovare ale hainelor. Nu s-a gandit rau, dar trebuia totusi sa evite sa posteze un selfie cu sangele pe buza 🙂 In rest, numai de bine!

Publicat: 29 mart. 2019, 19:51 Autor: Echipa Ciao.ro News 3
Pe aceeași temă