Visuri la cheie. Dupa Dragos Bucur, alte doua vedete se intorc inapoi in echipa de la PRO TV

Publicat: 29 Mar. 2019, 17:36 Vedete

Dupa ce Dragos Bucur s-a intors la carma emisiunii, ca prezentator, dupa 1 an de absenta, alte doua vedete se intorc in echipa emisiunii.

Visuri la cheie. Dupa Dragos Bucur, alte doua vedete se intorc inapoi in echipa de la PRO TV. Este vorba de arhitecții Alina Vîlcu și Omid Ghannadi. Acestia revin si ei in cadrul emisiunii Visuri la cheie, dupa ce au fost plecati timp de 1 an.

Visuri la cheie. Dupa Dragos Bucur, revin arhitecții Alina Vîlcu și Omid Ghannadi la PRO TV. Dar asta nu e tot! Din componenta emisiunii va pleca Adela Parvu. Aceasta a fost singura constanta din proiect. Dupa 5 sezoane de aparitii, pleaca din PRO TV.

Visuri la cheie. Dupa Dragos Bucur, alte doua vedete se intorc

De ce pleaca Adela Vilcu de la PRO TV? Pentru „a se dedica proiectelor personale”, a fost explicația postului. In noul sezon nu va mai apărea nici Ciprian Vlaicu, care a apărut în emisiune doar în sezonul de anul trecut.

Laura Boghiu se alătură echipei Visuri la cheie în sezonul 6. A absolvit Facultatea de Arhitectură și Urbanism Ion Mincu. Este arhitect și designer de interior, cu o experiență de 8 ani în domeniu, informeaza paginademedia.ro.

Echipa Visuri la Cheie 2019

  • Alina Vîlcu – arhitect
  • Cristina Joia – designer de interior
  • Laura Boghiu – arhitect
  • Omid Ghannadi – arhitect
  • Valentin Ionașcu – arhitect
Publicat: 29 Mar. 2019, 17:36 Vedete
Pe aceeași temă