Kamara a facut-o pe Ioana Filimon sa planga in hohote de ziua lui! Cum s-a razbunat pe cei care l-au enervat VIDEO

Publicat: 29 Mar. 2019, 15:46 Vedete

La aniversarea lui, Kamara a reusit sa-si atraga o multime de antipatii in FERMA pentru modul in care s-a comportat cu 3 dintre concurenti.

Kamara a facut-o pe Ioana Filimon sa planga in hohote de ziua lui. La aniversarea lui Kamara, toata lumea a avut parte de o surpriza, unii mai placuta, altii foarte neplacuta, dar cea mai afectata a fost Ioana Filimon. Mihaela Radulescu le-a facut o surpriza concurentilor si a venit in FERMA impreuna cu o multime de alimente si un tort, pregatind o petrecere uriasa de ziua lui Kamara.

Inca de la intrarea pe poarta toata lumea a inceput sa tipe si sa fluiere pentru ca era clar ca se pregatea ceva delicios pentru ei. Ioana Filimon a vazut cum Mihaela tinea in brate o cutie cu un tort si inca de la inceput a zis ca abia asteapta sa manance din el.

Imediat dupa ce a primit cadourile de la Mihaela si Cristi, Kamara a spus ce avea pe suflet, mai exact ca si-ar dori ca la ziua lui sa nu participe persoanele care l-au facut sa se simta foarte prost de cand este in Ferma. Astfel Ioana, Silviu si Brigitte au fost efectiv alungati din mijlocul grupului si al petrecerii si au stat izolati in casa in timp ce afara se facea gratar si toti se pregateau sa manance tort.

Pana si Mihaela Radulescu a fost socata de decizia lui Kamara dar a trebuit sa ii respecte dorinta fiind ziua lui. Cei 3 „exilati” au mers si au stat in casa in timp ce toata lumea era afara si canta, dansa si petrecea pe langa gratarul unde urma sa fie pregatita carnea. Silviu, Ioana si Brigitte erau plini de nervi nu neaparat ca s-a razbunat Kamara pe ei cat mai ales pentru faptul ca toti ceilalti concurenti au fost de acord cu comportamentul lui si i-au „abandonat” in casa pe ei.

Continuarea articolului »

Publicat: 29 Mar. 2019, 15:46 Vedete
Pe aceeași temă