E oficial! Ilie Nastase se casatoreste pentru a cincea oara la vara! Cine ii va fi nas si ce conditii i-a pus iubita lui ca sa accepte! VIDEO

Publicat: 29 Mar. 2019, 14:35 Vedete

Aflat la a cincea casatorie Nastase pare hotarat ca de data asta sa nu mai divorteze mai ales ca chiar el recunoaste, "nu mai am timp pentru inca o casatorie".

E oficial! Ilie Nastase se casatoreste pentru a cincea oara la vara! Ilie Nastase se casatoreste pentru a cincea oara la vara la cei 72 de ani ai sai. Se pare ca de data asta fostul mare tensimen este convins ca este ultima data.

Ilie a acordat un interviu in exlucisivitate pentru emisiunea lui Dan Capatos in care a vorbit despre cum si-a cerut iubita in casatorie si ce conditii i-a pus Ioana ca sa spuna „da”. Cererea in casatorie nu a fost un formala dar a implicat un inel si o sticla de sampanie, ceea ce a fost mai interesat a urmat dupa.

Ioana i-a cerut lui Ilie sa se tuda si sa-si lase barba iar el s-a comformat iar acum sunt mai fericiti ca niciodata. A cerut-o in casatorie intr-o vacanta in Turcia si vor sa se casatoreasca la vara, la mare. Dress code-ul la evenimentul lor o sa fie unul cat se poate de relaxat, vor ca invitatii sa vina imbracati in tricouri si nu in costume cu papion.

„Sentimentele pe care le aveam pentru ea asta imi spuneau, sa nu raman singur si sa fim impreuna si probabil sa avem si un copil. Mie imi place familia. E a 5-ea oara dar sunt multi care sunt inaintea mea, domnul Tariceanu era inaintea mea dar acum suntem la egalitate. Daca esti fericit si a 5-ea oara asata e cel mai important. Asta chiar e ultima, pentru a 6-ea chiar ca nu mai am timp. Astazi, maine si poimaine si pana cand voi inchide ochii ea este ultima mea iubire” ,a declarat Ilie in timp ce isi tinea iubita in brate.

Continuarea articolului »

Publicat: 29 Mar. 2019, 14:35 Vedete
Pe aceeași temă