Fratele lui Mirel Radoi a murit. In urma cu cateva saptamani, s-a aruncat de la etaj

Publicat: 29 Mar. 2019, 13:53 Vedete

Fratele selecționerului echipei naționale de tineret a României, Mirel Rădoi, s-ar fi aruncat de la etajul 4 al blocului în care locuia.

Fratele lui Mirel Radoi a murit pe 29 martie 2019. Fratele lui Mirel Rădoi, în vârstă de 37 de ani, a murit, vineri, la Spitalul Județean Timișoara, în urma unui stop cardiac, acesta fiind internat în unitatea medicală din luna februarie.

Directorul Spitalului Județean Timișoara, medicul Marius Craina, a declarat, vineri, că fratele fotbalistului Mirel Rădoi a murit în cursul dimineții, în urma unui stop cardiac. In urma cu cateva saptamani, Mihai Radoi, fratele lui Mirel Radoi, s-a aruncat de la balcon.

Fratele lui Mirel Radoi a murit pe 29 martie 2019

  • „Din păcate, a decedat în cursul acestei dimineți, în urma unui stop cardiac prin insuficiență multiplă de organ”, a afirmat medicul Marius Craina.

În februarie, fratele lui Mirel Rădoi a fost transferat din Drobeta Turnu-Severin, județul Mehedinți, la Spitalul Județean Timișoara, iar medicii l-au supus mai multor intervenții chirurgicale.

Fratele lui Mirel Radoi s-a aruncat de la etaj in februarie

Directorul medical al Spitalului Județean Timișoara, Daniela Radu, declara că imediat ce a ajuns, medicii l-au supus unei intervenții chirurgicale pentru a-i fixa bazinul, astfel încât să nu mai sângereze.

  • „Starea lui era gravă de când a venit, de abia a rezistat transportului. A venit de acasă echipa de medici și s-a fixat bazinul, motivul principal pentru care a fost transferat aici a fost pentru a se fixa fractura de bazin, să nu mai sângereze. S-a făcut intervenția, din păcate, starea lui este gravă, este Glasgow 3 (n.r. comă de gradul patru), este intubat, este sedat. Pacientul este internat pe Terapie Intensivă, dar în continuare starea lui este gravă, se poate întâmpla orice”, afirma medicul Daniela Radu.

Fratele fotbalistul Mirel Rădoi, un bărbat în vârstă de 37 de ani din Drobeta Turnu Severin, judeţul Mehedinţi, a ajuns în februarie la spital, după ce a căzut de la etajul 4 al blocului în care locuieşte. Surse locale au declarat că bărbatul s-ar fi aruncat de la etaj.

Potrivit unor apropiaţi, bărbatul avea o relaţie tensionată cu soţia sa şi s-ar afla în divorţ, informeaza mediafax.ro.

Publicat: 29 Mar. 2019, 13:53 Vedete
Pe aceeași temă