Oana Lis a inceput facultatea. Il suna des pe Viorel sa vada daca e bine

Publicat: 29 Mar. 2019, 11:44 Vedete

Blonda care are un simt al umorului mai aparte a inceput facultatea. Cu toate ca avea studii, a decis sa invete o ramura noua.

Oana Lis a inceput facultatea. Cu toate ca sotul ei este bolnav, aceasta il controleaza des. Cand nu e acasa, il suna de cateva ori pe zi sa vada cum se simte. Oana Lis a inceput facultatea si merge la cursuri. Conform paginii de Facebook, Oana Lis a terminat Universitatea Dimitrie Cantemir-Facultatea de Limbi Si Literaturi Straine. In prezent, studiaza la Universitatea Hyperion – Psihologie.

Zilele trecute, se chinuia sa faca un referat si sa stea pe Facebook. Oana Lis a marturisit ca facultatea o ajuta sa nu mai cada psihic din cauza problemelor pe care Viorel Lis le are. Pentru a evita depresia, Oana Lis incearca sa isi ocupe timpul liber cu studii si iesiri in oras.

Oana Lis a inceput facultatea

„Depinde de zile (nr. Viorel Lis), acum era viu, am vorbit acum 10 minute. Am simțul umorului, au fost momente tensionate în care Viorel nu mă mai cunoștea și nu mai vorbea. Tocmai de aceea am căzut psihic. Acum am încercat să fac ceva pentru mine, de aceeam am și început facultatea. Învăț multe lucruri, e ceva extraordinar. Am multe colege de vârsta mea.

Aveam 20 de atacuri de panică pe zi. Acum la facultate am învățat că mulți oameni au unul, două atacuri de panică pe zi. Am învățat să mă tratez, în fiecare zi mă duceam la spital. Acum știu să mă controlez, fac meditație, respirație. Am mulți colegi în domeniu.”, a declarat Oana Lis, într-o emisiune tv, citata de b1.ro.

Publicat: 29 Mar. 2019, 11:44 Vedete
Pe aceeași temă