Ultimele zile ale Zinei Dumitrescu. Ion Cassian a povestit ce a facut Mama Modei VIDEO

Publicat: 29 Mar. 2019, 09:41 News 3

Ieri, in jurul orei 15.10, mama Zina Dumitrescu a murit. S-a stins din viata in camera ei de azil, asa cum isi dorea. Era singura ei ultima dorinta...

Ion Cassian a povestit ultimele zile ale Zinei Dumitrescu. Ce a facut Mama Modei inainte sa moara? Patronul azilului de lux din Ghermanesti a oferit detalii. In primul rand, precizam ca ultima dorinta a Zinei Dumitrescu a fost indeplinita. A murit in camera de azil, cum isi dorea.

Nu a vrut sa moara la spital, printre straini. Zina Dumitrescu a murit pe 28 martie 2019, in somn. Fosta creatoare de moda a slabit enorm de la inceputul lui 2019. Aceasta refuza sa mai iasa din camera ei si cobora doar la masa.

  •  “Acum o jumătate de oră, adică în jurul orei 15.00, SMURD-UL a preluat cazul în urma apelului efectuat, iar săptămâna trecută, la azilul din Ghermăneşti a fost chemată Ambulanţa. Zina Dumitrescu a refuzat internarea, deşi starea ei de sănătate era vizibil alterată, refuza să mai mănânce şi să mai comunice cu cei din jur”, au declarat surse medicale pentru Click!, ieri.

Ultimele zile ale Zinei Dumitrescu


Cu toate ca refuza sa se hraneasca, trebuia sa participe la servirea mesei. Cu toate ca nu suferea de o boala grava, Zina Dumitrescu s-a topit pe picioare. Apropiatii sustin ca ii era dor de fiul ei care o vizita rar spre deloc. Zina Dumitrescu nu isi mai vazuse fiul de 3 ani.

Cu toate astea, inainte sa moara, dadea semne ca isi revine. Zina Dumitrescu incepuse sa manance. Dadea semne ca isi revine. Dar ieri s-a stins din viata, in somn, in camera unde isi dorea sa isi dea duhul. Ion Cassian, patronul azilului, a demarat formalitatile pentru inmormantare.

  • „De două zile stătea în cameră. Era foarte abătută şi a refuzat să mai mănânce. În ultima perioadă se uita mai mult la televizor, la ştiri. Am întrebat-o chiar şi astăzi, înainte să se stingă, dacă este bine. Ea a spus că este în regulă. Niciodată nu se plângea. Noi ştiam că starea ei se degradase. Am întrebat-o de multe ori ce o supără şi dacă are nevoie de ceva. Nu spunea nimic”, a spus Cassian într-o intervenţie telefonică la Antena Stars.

Inmormantarea Zinei Dumitrescu


Zina Dumitrescu va fi inmormantata la Cimitirul Bellu. Acolo are loc de veci cumparat de multi ani. Valentina Pelinel şi Dana Androne au fost ultimele sale eleve care au văzut-o în viaţă, în urmă cu doar câteva zile.

  • ”A murit în camera ei, unde stătea în ultimul timp, refuzând să mai iasă afară. Acum ne ocupăm de tot ce e necesar”, a declarat Ion Cassian pentru libertatea.ro.

Averea Zinei Dumitrescu, cheltuita

  • ”Nu știu să existe vreun testament. Nici nu avea de ce să-și facă. Fiul său e unicul moștenitor”, a mai spus Cassian. Barbatul a marturisit ca Zina Dumitrescu avea datorii.
  • ”Nu s-a rezolvat problema datoriilor de aici. Nu stiu daca se va rezolva, nu s-a platit nimic aici, pentru ea”, a marturisit Ion pentru Ciao.ro.

Zina Dumitrescu, vizitata de 3 ori de fiul ei


Zina Dumitrescu a ramas fara avere. De cand s-a mutat la azil, agoniseala ei de o viata a fost risipita de singura ei ruda de sange. In plus, Catalin Negreanu si-a vizitat mama de 3 ori in acest an. S-a induplecat de mama lui dupa ce conducerea azilului i-a spus ca Zina Dumitrescu nu mai are mult de trait. Cum a murit Zina Dumitrescu. Ce a facut in ultima zi de viata. Mama Modei avea 82 de ani

Ultima aparitie a Zinei Dumitrescu, in martie 2019


Mama Modei a acordat un interviu pentru Refresh by Oana Turcu. In el a vorbit despre starea ei de sanatate, despre faptul ca se simte mai bine, ce preferinte alimentare are si despre moda! Zina Dumitrescu a incercat sa se sinucida! 

  • „Am o prietenă aici (..) Îmi plac cartofii prăjiți. Mănânc cât simt nevoia. În tinerețe, mâncam și ce îmi venea, eram și la dietă. Îmi plac gogoșile, eclerurile, savarinele”, povestea regretata creatoare de modă.
  •  „A revenit moda, dar eu mereu am spus că o femeie trebuie să ia ce îi vine bine, ce îi pune în evidență părțile frumoase și ce îi ascunde, în același timp, defectele pe care le are”, mai spunea ea.

Publicat: 29 Mar. 2019, 09:41 News 3
Pe aceeași temă