Fratele lui Mirel Radoi s-a aruncat de la balcon. Cum se simte Mihai Nicusor

Publicat: 11 Feb. 2019, 14:35 Vedete

Durere profunda in familia fostului fotbalist Mirel Radoi. Fratele lui a incercat sa isi ia viata, aruncandu-se de la etajul 4 al unui bloc.

Fratele lui Mirel Radoi s-a aruncat de la balcon. Tentativa lui de suicid a avut loc luni. Mihai Nicusor s-a aruncat de la etajul 4 al unui bloc din Drobeta-Turnu Severin. Conform Cancan.ro, site-ul nr 1 in Romania, Mihai Nicusor s-ar fi certat cu partenera lui de viata. Motivul a fost divortul.

Fratele lui Mirel Radoi s-a aruncat de la balcon

Disperat, Mihai Nicusor a decis sa isi ia viata. Acesta s-a aruncat in gol, de la etajul 4. La ora 12.00, cineva a sunat la 112 si a raportat incidentul. O ambulanta a ajuns de urgenta la locul incidentului. Fratele lui Mirel Radoi a ajuns in stare grava la spitalul din localitate.

Mihai Nicușor ar avea fracturi la nivelul membrelor inferioare, precum și leziuni serioase la cap.

„Apelul s-a primit la 112 în jurul orei 12.00. Un cetăţean a sesizat că de la etajul unui bloc de pe strada Dr. Babeş a căzut un bărbat fără a putea oferi detalii. Un echipaj medical l-a preluat pe bărbatul căzut şi l-a transportat în stare gravă la Spitalul Judeţean Drobeta Turnu Severin. A rămas la faţa locului echipa de cercetare pentru a continua ancheta şi pentru a stabili împrejurările în care a avut loc incidentul”, au declarat pentru News.ro reprezentanţii IPJ Mehedinţi.

Fratele lui Mirel Radoi, Mihai Nicusor, probleme cu legea

Mihai este din Turnu Severin. Are 37 de ani si este fratele mai mic al lui Mirel Radoi, antrenorul naţionalei U21 de fotbal a României. Mihai Nicusor a stat dupa gratii in strainatate, in urma cu 14 ani. Acesta a fost prins la furat.

In 2011, judecătorii i-au admis o cerere de reabilitare. Trei ani mai tarziu a fost condamnat la 1 ani si 6 luni de inchisoare pentru trafic de tigari. A mai avut alte doua persoane drept complici. Dupa pedeapsa pe care a ispasit-o, Mihai nicusor a fost dat in judecata de o persoana. Mirel Radoi este cel care are grija de familia sa.

Publicat: 11 Feb. 2019, 14:35 Vedete
Pe aceeași temă