Nidia Moculescu, in doliu dupa Zina Dumitrescu. Era nasa ei

Publicat: 29 Mar. 2019, 11:17 Vedete

Zina Dumitrescu a murit ieri, 28 martie 2019, in jurul orei 15.10. Aceasta a fost gasita fara suflare in camera ei de azil, unde locuia de 8 ani.

Acum Nidia Moculescu este in doliu. Fiica lui Horia Moculescu este devastata de pierderea ei. A publicat un mesaj pe contul ei de Facebook unde si-a luat adio de la nasa ei, Zina Dumitrescu. Mama Modei va fi inmormantata zilele acestea in Cimitirul Bellu, unde are loc de veci de cativa ani.

Nidia Moculescu este in doliu dupa Zina Dumitrescu, nasa ei. Cu toate ca nu o vizita des, Nidia o iubea pe Mama Modei. Fiica lui Horia Moculescu a publicat o imagine cu Zina Dumitrescu, cu care se tinea in brate.

Nidia Moculescu, in doliu dupa Zina Dumitrescu

  • „Ți-am mulțumit mereu pentru că ai ales să fii nașa mea. Drum bun! 🙁„, a scris Nidia la fotografie, pe Facebook.

Zina Dumitrescu a murit la 82 de ani

Showbizul este in doliu de ieri. Toate vedetele pe care Zina Dumitrescu le-a creat in lumea mondena a Romaniei sunt triste. Cu toate ca medicii au incercat sa o salveze, Zina Dumitrescu si-a dat ultimul duh in camera ei de azil, unde isi dorea sa moara.

  • “I s-au spus perfuzii. Din păcate, dânsa nu demult a decedat. În urmă cu treizeci de minute”, a declarat Ioan Casian, directorul azilului unde era Zina Dumitrescu, citat de Cancan.ro, site-ul nr 1 in Romania.

Zina Dumitrescu, depresiva

Conform apropiatilor azilului, Mama Modei era din ce in ce mai trista. Suferea enorm pentru ca fiul ei nu venea sa o vada. Timp de 3 ani, Catalin abia a trecut pe la ea. Cand azilul l-a sunat sa ii spuna ca Zina Dumitrescu e slabita si nu va mai trai mult, Catalin a venit la ea. Fiul ei ar fi vizitat-o de 3 ori in 2019.

Publicat: 29 Mar. 2019, 11:17 Vedete
Pe aceeași temă