Randi, gest emotionant pentru Alex si bunica ei, la Visuri la cheie

Publicat: 16 oct. 2018, 17:32 Autor: Simona Vedete

Alex si bunica ei vor fi protagonistele show-ului Visuri la cheie, difuzat maine de la ora 20:00, pe Pro tv. Vom afla povestea lor impresionanta si felul in care au fost ajutate.

S-a terminat cu zilele negre pentru cele doua, pentru ca echipa emisiunii a muncit umar la umar pentru a le putea oferi o casa perfecta pentru a incepe o noua etapa din viata lor.

Insa asta nu este tot. Pe langa noua casa, Alex si buncia ei se vor putea bucura si de o vacanta, in care vor face cunostinta cu Randi, artistul preferat al lui Alex.

Va petrece timp alaturi de el iar Randi va canta la pian piesa „Aceeasi intrebare”, versurile fiind adaptate special pentru acest caz.

Randi, gest emotionant pentru Alex si bunica ei, la Visuri la cheie

Randi a fost miscat de povestea lor si a zis ca nu poate sta cu mainile in san. Este foarte fericit pentru ca a putut sa aduca un zmabet pe buze si a contribuit la bunastarea lor.

„Visuri la cheie este o emisiune cu și despre oameni și mă bucur mult că am putut lua parte la acest proiect și am putut face o bucurie unei familii așa cum știu eu mai bine, prin muzică.

Pentru mine, povestea acestei familii a fost o adevărată lecție de viață despre cum să mergi mai departe.” a declarat Randi, profund emotionat.

Publicat: 16 oct. 2018, 17:32 Autor: Simona Vedete
Pe aceeași temă