Imagini îngrijorătoare cu Elena Băsescu! Cum a fost surprinsă chiar de ziua ei

Publicat: 23 mai 2022, 10:57 Autor: Maria Apostol Vedete

Fiica cea mică a fostului președinte Traian Băsescu este o mamă dedicată, care nu-și omite însă nici proiectele profesionale. Așadar, are o viață extrem de plină, însă, totuși, ceva a răvășit-o. Elena Băsescu a fost surprinsă de ziua ei extrem de abătută, cu gândurile împrăștiate parcă spre alte zări. 

Unul dintre motivele care ar fi putut s-o răvășească pe EBA ar fi acela că fostul ei soț, Bogdan Ionescu (alias Syda), și-a botezat fetița chiar în ziua în care ea își sărbătorea onomastica. El și-a adunat prietenii milionari într-un penthouse uriaș destinat special evenimentelor, în vreme ce Elena Băsescu și-a mobilizat gașca la Loft.

Cu bustul care a consacrat-o la înaintare, EBA a atras, rapid, toate privirile. A băut șampanie cu prietenele ei și a făcut tot posibilul să se distreze. Totuși, imaginile surprinse de paparazzi nu mint.

Fata ex-președintelui României avea, parcă, mintea la altceva/altcineva. Tristă tare, asta se vedea. Mai multe detalii și poze găsiți pe CANCAN.RO.

Câte operații estetice are Elena Băsescu

De-a lungul anilor, Elena Băsescu s-a schimbat mult. A născut trei copii, este o femeie puternică, are responsabilități, dar nu a uitat niciodată să se ocupe și de imaginea proprie.

Astfel că, a reușit să treacă printr-o serie de transformări estetice care, spun ”gurile rele”, una dintre ele nu ar înfățișa-o cum trebuie. Fiica fostului președinte al țării a dorit, la un moment dat, să își mărească buzele, astfel că a apelat la acidul hialuronic.

Pe de altă parte, însă, Elena Băsescu și-a mai făcut o intervenție estetică, de data aceasta la nas, la același medic unde și-a mărit și buzele.

Trecând peste aceste intervenții estetice pe care și le-a făcut, Elena Băsescu are un corp armonios, bine proporționat. Pe rețelele de socializare primește multe complimente în acest sens. Mai ales când se afișează împreună cu cei trei copii ai ei. După ce a născut, Elena Băsescu a slăbit spectaculos și s-a afișat în ținute foarte elegante și sexy.

Publicat: 23 mai 2022, 10:57 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă