Fostul soț al Elenei Băsescu, prins beat la volan! Ce măsuri a luat Poliția

Publicat: 11 iun. 2022, 09:06 Autor: Maria Apostol Vedete

Bogdan Ionescu, zis ”Syda”, a fost prins în trafic vineri noapte, la o razie a polițiștilor din București, în timp ce conducea sub influența băuturilor alcoolice. El a fost oprit de agenții de la Rutieră în zona Parcului Herăstrău, iar aparatul etilotest a arătat că Syda avea o alcoolemie de 0,49 mg/ litru.

În jurul orei 02.00, Bogdan Ionescu a fost condus de un echipaj al Brigăzii Rutiere la Institutul Național de Medicină Legală pentru recoltarea de probe. Înainte însă, le-a cerut ironic polițiștilor să fie însoțiți și de presă la INML: ”Să vină și ei (n.red. – ziariștii)! Le place circul!”

După ce i s-au prelevat probe de sânge, el a fost dus la sediul Brigăzii de Poliție Rutieră pentru declarații, însă fostul ginere al președintelui Traian Băsescu a refuzat pe motiv că nu se simte în stare, așa cum menționează Gândul. El a anunțat polițiștii că va reveni sâmbătă, pentru declarații, împreună cu un avocat. Potrivit legislației în vigoare, lui i-a fost întocmit dosar penal.

Bogdan Ionescu este fiul unui cunoscut om de afaceri. El a fost căsătorit cu Elena Băsescu, cu care are doi copii, dar a divorțat de mezina familiei Băsescu și s-a recăsătorit cu Sheila.

Care a fost motivul divorțului dintre Syda și Elena Băsescu

În luna septembrie a lui 2016, Elena Basescu și Syda și-au spus adio și au pornit pe drumuri separate. Cei doi au împreună doi copii: pe Sofia Anais și pe Traian Jr. Elena Băsescu și Syda au divorțat la notar, iar mezina fostului președinte locuiește în continuare în casa în care a stat și în timpul mariajului cu Syda.

Divorţul acestora a fost prezis de Carmen Harra!

Am făcut interpretarea numerologică folosindu-mă de datele lor de naștere. Mariajul dintre Elena și Bogdan are șanse 50%-50% în următorii patru-cinci ani și după aceea cred că fiecare o va lua pe drumul lui. Îi ține împreună doar o influență externă„, a spus aceasta în urmă cu mai mulți ani.
Tot atunci, Carmen Harra a prezis faptul că Elena Băsescu va mai îmbrăca rochia de mireasă.

Vorbeau limbi diferite. Ei nu funcţionau pe aceeaşi frecvenţă. Lipsa de compatibilitate a fost de vină. El nu a ştiut cum să ducă pe umeri povara numelui ei, bagajul karmic şi presiunea şi atunci s-a revoltat. Ea îşi va reface viaţa în următorii doi ani şi absolut că va mai avea ocazia să îmbrace rochia de mireasă. El va avea, în schimb, relaţii pasagere. Pentru ea este foarte greu divorţul, dar probabil că este mai bine aşa că vine acum când copiii sunt micuţi. Cu cât copiii sunt mai mici cu atât e mai bine. Dacă aveau 10-12 ani, era mult mai dificil„, a declarat Carmen Harra.

Publicat: 11 iun. 2022, 09:06 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă