Syda știe cum să își răsfețe soția însărcinată! A pregătit totul ca la carte pentru un prânz romantic

Publicat: 11 ian. 2022, 10:45 Autor: Maria Apostol Vedete

Bogdan Ionescu nu-și „slăbește” deloc jumătatea! Sheila, însărcinată în aproape nouă luni, a avut parte de o nouă invitație la restaurant. Cel supranumit Syda a pregătit totul ca la carte, a ales un local de lux, astfel că cei doi au ajuns, la început de an, să ciocnească un pahar, pentru vremuri cât mai bune.

Bogdan Ionescu și soția lui, Sheila, s-au așezat la masa aranjată impecabil, la început de an. Fostul ginere al lui Traian Băsescu a fost cu ochii numai pe „prințesa” lui, de când cei doi au ieșit din casă până când i-a tras, galant, scaunul, pentru a se așeza. Apoi a urmat comanda pentru un prânz, dar înainte, au ciocnit un pahar, el de vin, ea de apă plată.

La masă, cei doi s-au sorbit din priviri, și-au spus, cel mai probabil, vorbe frumoase, dar au și făcut planuri, pentru că Sheila va deveni mămică în scurt timp. Numai fericire s-a citit pe chipurile celor doi tineri care, în urmă cu un an, făceau „nuntă regală” pe malul Bosforului. Au și motive, Sheila îl va face pe Syda tătic pentru a treia oară chiar luna aceasta! Iar bărbatul o ține numai în puf pe iubita lui consoartă. Atenție sporită, tandrețe, invitații constante la restaurant. Mai multe imagini, pe CANCAN.RO.

Care a fost motivul divorțului dintre Syda și Elena Băsescu

În luna septembrie a lui 2016, Elena Basescu și Syda și-au spus adio și au pornit pe drumuri separate. Cei doi au împreună doi copii: pe Sofia Anais și pe Traian Jr. Elena Băsescu și Syda au divorțat la notar, iar mezina fostului președinte locuiește în continuare în casa în care a stat și în timpul mariajului cu Syda.

Divorţul acestora a fost prezis de Carmen Harra!

Am făcut interpretarea numerologică folosindu-mă de datele lor de naștere. Mariajul dintre Elena și Bogdan are șanse 50%-50% în următorii patru-cinci ani și după aceea cred că fiecare o va lua pe drumul lui. Îi ține împreună doar o influență externă„, a spus aceasta în urmă cu mai mulți ani.
Tot atunci, Carmen Harra a prezis faptul că Elena Băsescu va mai îmbrăca rochia de mireasă.

Vorbeau limbi diferite. Ei nu funcţionau pe aceeaşi frecvenţă. Lipsa de compatibilitate a fost de vină. El nu a ştiut cum să ducă pe umeri povara numelui ei, bagajul karmic şi presiunea şi atunci s-a revoltat. Ea îşi va reface viaţa în următorii doi ani şi absolut că va mai avea ocazia să îmbrace rochia de mireasă. El va avea, în schimb, relaţii pasagere. Pentru ea este foarte greu divorţul, dar probabil că este mai bine aşa că vine acum când copiii sunt micuţi. Cu cât copiii sunt mai mici cu atât e mai bine. Dacă aveau 10-12 ani, era mult mai dificil„, a declarat Carmen Harra.

Publicat: 11 ian. 2022, 10:45 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă