Nu este ușor să crești trei copii! Cum se energizează Elena Băsescu între două drumuri

Publicat: 30 nov. 2021, 09:57 Autor: Maria Apostol Vedete

Elena Băsescu a fost surprinsă cu treabă prin oraș. A avut de rezolvat mai multe urgențe, iar una dintre ele a fost chiar de sezon: să pună lichid de parbriz. Fiica fostului președinte al României a tras într-o benzinărie, unde a rezolvat problema.

Chiar dacă situația nu o cerea, Elena Băsescu s-a asortat perfect pentru ieșirea în oraș. A ”încălecat” bolidul său impresionant și a început itinerariul pe care și-l schițase. A apărut și benzinăria în calea ei, acolo de unde trebuia să cumpere lichid pentru parbriz.

O urgență, având în vedere că s-a anunțat vreme ceva mai urâtă în următoarea perioadă. A tras pe dreapta, apoi a intrat în benzinărie.

Firește, a căutat lichidul cel mai performant, asta pentru că temperaturile scăzute bat deja la ușa toamnei. L-a găsit, dar după ce a cerut ajutorul unui angajat care, amabil, i-a oferit toate detaliile.  Mai multe imagini, pe CANCAN.RO.

Câte operații estetice are Elena Băsescu

De-a lungul anilor, Elena Băsescu s-a schimbat mult. A născut trei copii, este o femeie puternică, are responsabilități, dar nu a uitat niciodată să se ocupe și de imaginea proprie.

Astfel că, a reușit să treacă printr-o serie de transformări estetice care, spun ”gurile rele”, una dintre ele nu ar înfățișa-o cum trebuie. Fiica fostului președinte al țării a dorit, la un moment dat, să își mărească buzele, astfel că a apelat la acidul hialuronic.

Pe de altă parte, însă, Elena Băsescu și-a mai făcut o intervenție estetică, de data aceasta la nas, la același medic unde și-a mărit și buzele.

Trecând peste aceste intervenții estetice pe care și le-a făcut, Elena Băsescu are un corp armonios, bine proporționat. Pe rețelele de socializare primește multe complimente în acest sens, mai ales când se afișează împreună cu cei trei copii ai ei. După ce a născut, Elena Băsescu a slăbit spectaculos și s-a afișat în ținute foarte elegante și sexy.

Publicat: 30 nov. 2021, 09:57 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă