Elena Băsescu, întâlnire de taină la un restaurant din Herăstrău, unde a impresionat cu un accesoriu de 20.000 de euro!

Publicat: 20 Jan. 2022, 11:51 Vedete

Deși este mama a trei copii, Elena Băsescu știe să-și împartă foarte bine timpul și nu își neglijează nici întâlnirile de afaceri. Un exemplu l-am văzut recent, când fiica fostului președinte a ”bifat” mai multe activități într-o singură zi. 

Elena Băsescu este o mămică foarte activă. E plină de viață, are întâniri, se distrează, dar niciodată nu își neglijează cei trei copii. Într-una din zile, a trebuit să se împartă. O întâlnire cu doi prieteni buni la restaurant, programată, apoi nevoia urgentă să ajungă la farmacie, pentru a lua medicamente.

S-a echipat ca de ieșire, și-a pus Hermes-ul de 20.000 de euro pe mână, apoi a ajuns la restaurantul din parcul Herăstrău. S-a întâlnit cu amicii, un el și o ea, alături de care s-a așezat la masă. O mică gustare udată de un suculeț și multe discuții, din toate domeniile. Fiecare și-a dat cu părerea. A fost o masă pe cinste, dar care a avut și momentul retragerii. Fiecare, însă, în drumul lui.

Câte operații estetice are Elena Băsescu

De-a lungul anilor, Elena Băsescu s-a schimbat mult. A născut trei copii, este o femeie puternică, are responsabilități, dar nu a uitat niciodată să se ocupe și de imaginea proprie.

Astfel că, a reușit să treacă printr-o serie de transformări estetice care, spun ”gurile rele”, una dintre ele nu ar înfățișa-o cum trebuie. Fiica fostului președinte al țării a dorit, la un moment dat, să își mărească buzele, astfel că a apelat la acidul hialuronic.

Pe de altă parte, însă, Elena Băsescu și-a mai făcut o intervenție estetică, de data aceasta la nas, la același medic unde și-a mărit și buzele.

Trecând peste aceste intervenții estetice pe care și le-a făcut, Elena Băsescu are un corp armonios, bine proporționat. Pe rețelele de socializare primește multe complimente în acest sens. Mai ales când se afișează împreună cu cei trei copii ai ei. După ce a născut, Elena Băsescu a slăbit spectaculos și s-a afișat în ținute foarte elegante și sexy.

Publicat: 20 Jan. 2022, 11:51 Vedete
Pe aceeași temă