Cine este misteriosul ochelarist care îi dă târcoale Elenei Băsescu! A încercat să o ”combine” în club, după mai multe pahare

Publicat: 16 mart. 2022, 10:41 Autor: Maria Apostol Vedete

Elena Băsescu nu a mai fost văzută într-o relație de când s-a despărțit de Cătălin Gheorghe, zis ”Tomată”. S-a întâmplat în urmă cu trei ani, iar acum pare că a venit timpul ca fiica fostului președinte să demonstreze că ”mai poate”! 

Până să facă cei trei copii, Elena Băsescu era ”abonata” celor mai cool petreceri din Capitală! De când a devenit mamă, lucrurile însă par să se fi schimbat. E ocupată până peste cap, dar asta nu înseamnă că își neglijează, cu totul, plăcerile. Iar, când simte nevoia, pune mâna pe telefon și își sună gașca.

Cum s-a întâmplat recent. Fetele eu răspuns „prezent”, iar distracția a fost garantată! Și încă ceva: o fi ajuns Elena Băsescu la 41 de ani, dar pare să nu-și fi ieșit din mână. Încă face furori!

Dovadă o face și un misterios ochelarist care i-a dat ”târcoale” în club, după ce a consumat mai multe pahare.

Ea, cu fetele! Se distrau, beau câte ceva, râdeau și dansau! El și-a făcut veacul pe lângă ea. Acțiunea s-a desfșurat la Nuba! Mai multe detalii pe CANCAN.RO.

Câte operații estetice are EBA

De-a lungul anilor, Elena Băsescu s-a schimbat mult. A născut trei copii, este o femeie puternică, are responsabilități, dar nu a uitat niciodată să se ocupe și de imaginea proprie.

Astfel că, a reușit să treacă printr-o serie de transformări estetice care, spun ”gurile rele”, una dintre ele nu ar înfățișa-o cum trebuie. Fiica fostului președinte al țării a dorit, la un moment dat, să își mărească buzele, astfel că a apelat la acidul hialuronic.

Pe de altă parte, însă, Elena Băsescu și-a mai făcut o intervenție estetică, de data aceasta la nas, la același medic unde și-a mărit și buzele.

Trecând peste aceste intervenții estetice pe care și le-a făcut, Elena Băsescu are un corp armonios, bine proporționat. Pe rețelele de socializare primește multe complimente în acest sens. Mai ales când se afișează împreună cu cei trei copii ai ei. După ce a născut, Elena Băsescu a slăbit spectaculos și s-a afișat în ținute foarte elegante și sexy.

Publicat: 16 mart. 2022, 10:41 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă