Inna nu va fi mireasa! Cantareata a marturisit de ce nu se vede la altar

Publicat: 07 Jun. 2019, 10:15 Vedete

Cu toate ca visul oricarei femei este sa imbrace rochia de mireasa si sa aiba o zi de vis, artista nu are aceeasi dorinta. De ce? Explica chiar ea!

Inna nu va fi mireasa cu toate ca are 33 de ani si, poate ar fi timpul pentru pasul cel mare. Artista a discutat recent despre acest aspect, dar si despre rochia de mireasa. Se pare ca fanii ei nu o vor vedea, prea curand sau chiar deloc, in tinuta all white si cu voal pe cap.

Inna a marturisit ca, pentru ea, evenimentele majore la care ia parte sunt ca o nunta. Tot timpul interactioneaza, saluta sau complimenteaza zeci de oameni, oriunde se duce. Asa ca, practic, pentru ea, multe evenimente sunt ca si o nunta. Chiar daca ea nu are rochia de mireasa, tot e in centrul atentiei.

Irina Rimes si Inna vorbesc despre Florin Salam si canta MANELE! „Eu le stiu din liceu!” Inna efectiv a rupt tot cu talentul ei! VIDEO

Inna nu va fi mireasa

„Nu mă văd mireasă pentru că, de exemplu, ce s-a întâmplat în seara aceasta aici, pentru mine, este mai mult decât o nuntă. Practic, au fost atât de mulți oameni pe care a trebuit să îi salut, să vorbesc… Am fost un fel de mireasă îmbrăcată în portocaliu cu dungi. Mireasă nu mă văd. Îmi place să am o familie și o să îmi fac o familie, am o familie deja, eu locuiesc cu părinții mei încă, dacă vă vine să credeți, așa că nu duc lipsă de familie”, a dezvăluit Inna pentru Viva.

INNA a dat lovitura! A fost invitata pentru prima oara la premiile Lo Nuestro

Inna vrea un copil

„Îmi doresc și copii, îmi doresc tot ce își dorește orice om care are un job, care pleacă dimineața și ajunge seara acasă”, a completat artista pentru sursa citată.

Cat castiga vedetele din YouTube. Ce sume incaseaza Andra, Inna, Smiley, Delia si altii! Alex Velea e cel mai sarac

Publicat: 07 Jun. 2019, 10:15 Vedete
Pe aceeași temă